Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını dün kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk için cenaze törenine düzenlendi.
Zeliha Demirci
|
02 Ekim 2021, Cumartesi - 13:53
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı

Nefes darlığı şikayetiyle Ankara Şehir Hastanesine kaldırılan 86 yaşındaki Oğuzhan Asiltürk, dün sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Asiltürk için Ankara Hacı Bayram Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Asiltürk’ün naaşı, Cebeci Asri Mezarlığına defnedilmek üzere yola çıktı.

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her şeyden önce şu anda musallada bulunan değerli büyümüz Asiltürk ağabeyimizi Hakk'a uğurlarken son görevimizi yapıyoruz. Uzun yıllar beraber olduk. Siyaset hayatı içerisinde bu ülkeye bu millete çok büyük emekleri geçti, çok büyük gayretleri oldu. Bizleri haşru cem eylesin, bu yolculukta bizleri yalnız koymasın. Dualarımızı ihmal etmediğimize inanıyorum. Haklarımızı helal ettik. İnşallah cennetiyle bizleri müşerref kılsın." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1035057/oguzhan-asilturk-son-yolculuguna-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.