Mevlüt Karakaya Türk Tarih Müzesi'ne yönlendirdi

MHP Ankara Bölge İstişare Toplantısı'nın Divan Başkanlığı'nı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Türk milletini seven herkes Türk Tarih Müzesi'ni mutlaka ziyaret etmeli" dedi.
Zeliha Demirci
|
05 Ekim 2021, Salı - 13:48
Mevlüt Karakaya Türk Tarih Müzesi'ne yönlendirdi

MHP Ankara Bölge İstişare Toplantısı'nın Divan Başkanlığı'nı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya toplantı sonunda MHP'li belediyelerin yaptığı önemli çalışmalara dikkat çekerken Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı'na ayrı bir parantez açtı.

ATO Congeresium'da düzenlenen toplantıda konuşan Karakaya: "Genel Başkanımızın da açılışını yaptıklar b ir Türk tarihi müzesi ve parkı var. Ben özelikle bunu söylüyorum. Bu müze bir eksiğin bir ihtiyacın gereği yapılmıştır. Türkiye'de ilk dünyada eşi benzeri yoktur. Türk tarihini o kadar güzel anlatıyor ki; anlatmakla olmaz. Mutlaka, ülkücüyüm, milliyetçiyim diyen, Türk milletini seven, Türk tarihini merak eden herkesin burayı görmesi lazım." dedi.

Toplantıya katılan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de müzenin yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçilerini ağırladığını belirterek, "Herkesi müzemizi görmeye, Türk tarihini daha yakından tanımaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1041700/mevlut-karakaya-turk-tarih-muzesine-yonlendirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.