Otomobil depoya daldı!

İstanbul Okmeydanı’nda fren yerine gaza basan yaşlı bir sürücü, aracıyla depoya daldı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, yolda yürüyen bir kadın da ölümden saniyelerle kurtuldu. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, depoda ise maddi hasar meydana geldi.
Samet Dirican
|
07 Ekim 2021, Perşembe - 10:56
Otomobil depoya daldı!

Kaza Beyoğlu Okmeydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 TR 4411 plakalı otomobili ile seyir halindeki Mecit Özçelik (80), sokakta bir araca yol verdi. Ardından yoluna devam eden Özçelik, yokuş aşağı inmek isterken fren yerine gaza yüklendi. Kontrolden çıkan araç, süratli bir şekilde sokakta bulunan bir depoya daldı.

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazadan yara almadan kurtulan sürücü Özçelik’i ayakta tedavi ederek ayrıldı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaptı. Çalışmaların ardından araç çekici yardımıyla çıkartılırken, depoda ise maddi hasar meydana geldi.

Kadın ölümden saniyelerle kurtuldu

Feci kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir kadın sokakta yürüyerek aracın geleceği sokağa geçiyor.. Saniyeler sonra araç hızlı bir şekilde depoya dalıyor.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/1045056/otomobil-depoya-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.