Mansur Yavaş'tan 'Ankapark' açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark hakkında "Alabilirsek orayı bir şekilde çalıştıracağız. Oradaki oyuncak sayısını azaltarak, hayvanat bahçesiyle birleştirerek büyük bir alan haline getirebiliriz. " dedi.
Ankara Masası
|
07 Ekim 2021, Perşembe - 17:00
Mansur Yavaş'tan 'Ankapark' açıklaması

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde yapılan ve tartışmalara neden olan Ankapark gündemdeki yerini koruyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Turistik Otelciler Derneği’nin (ANTOD) ekim ayı toplantısında dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda 'Ankapark' hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yavaş, "Alabilirsek orayı bir şekilde çalıştıracağız. Bizim başka projelerimiz de vardı. 81 İl Anadolu Bahçesi gibi, İller Fuarları gibi çalışmalarımız vardı. Belki oradaki oyuncak sayısını azaltarak, hayvanat bahçesiyle birleştirerek büyük bir alan haline getirebiliriz. Para bizim paramız sonuçta, orayı da değerlendirmeye çalışacağız. Ama alamadık. Kazandıracağız yani öyle bir önyargımız yok” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1045655/mansur-yavastan-ankapark-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Gerçekçi
07 Ekim 2021, 21:23
Orayı ayağa kaldıracak ufuk ve vizyon sizde malesef yok, beceremezsiniz