Büyükşehirden Ankaralılara ücretsiz maske

Ankara Masası
|
06 Mayıs 2020, Çarşamba - 17:42
Büyükşehirden Ankaralılara ücretsiz maske

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, salgın nedeniyle işsiz kalan ya da iş kaybına uğrayan terzilerin çalıştığı kendisine ait atölyelerde maske üretimi yapıyor.

Maskeler hem belediye personeline hem de pazarcı, taksici ve dolmuşçu esnafı ile vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Belediye ekipleri, maskelerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın mektubunu da Ankaralılar ile paylaşıyor.

 Mansur Yavaş, ihtiyaç sahibi olanların kendilerine ulaşmasını istediği mektubunda, “Değerli hemşehrim, zor bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de imkânlarımız ölçüsünde tüm ihtiyaç sahibi Ankaralılar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak herkese nakdi destek verme olanağımız olmasa da, en azından ev ekonominize katkı sunmak isteriz. Eğer ihtiyaç sahibi iseniz bizlere 0312 666 60 00 no’lu Kriz Masası telefonumuzdan ulaşarak gıda destek kolisi talebinde bulunabilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer veriyor.

Vatandaşa maske, kolonya, sabun hediyesi
Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal da, iş başvurusu, kısa çalışma ödeneği ve işsizlik sigortası gibi işlemlerini gerçekleştirmek için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) önünde sıra bekleyen vatandaşlara Mansur Yavaş’ın selamıyla bir kutu maske, kolonya ve sabundan oluşan hijyen paketi dağıttı.

Mustafa Ünsal, “Covid-19 salgını insanların hem sağlığını hem de ekonomisini çok etkiledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın liderliğinde belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek, vatandaşlarımızı salgından korumak ve ekonomik yönden etkilenmelerini azaltmak için çaba harcıyoruz. Bu çerçevede İŞKUR’a başvuruda bulunan vatandaşlarımıza maske, sağlık ve temizlik malzemelerinden oluşan bir set getirdik.” dedi.
Vatandaşlar da Başkan Yavaş’a ve ekibine zor günlerde halkın yanında oldukları için teşekkür etti.

http://ankaramasasi.com/haber/10959/buyuksehirden-ankaralilara-ucretsiz-maske
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.