Altındağlı çocukların adresi artık Başkent Millet Bahçesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Başkent Millet Bahçesi'ne her yaştan vatandaşlar büyük ilgi gösterirken alanın tadını ise en çok çocuklar çıkardı.
Zeliha Demirci
|
05 Kasım 2021, Cuma - 09:56
Altındağlı çocukların adresi artık Başkent Millet Bahçesi

Her yaştan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Başkent Millet Bahçesi çocukların da büyük ilgisini çekti. Altındağ Belediyesi Çocuk Kulübü gün boyu çocuklarla dolup taşmaya başladı. Kitaplardan satranca, boyalardan zeka oyunlarına kadar pek çok değişik etkinlik ve eğlencenin olduğu Çocuk Kulübü çocukların büyük beğenisini topladı.

Bebek ve çocukların çok sevdiği bir merkez oluşturduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Bu güzel alanı hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Çocuk Kulübümüz kapılarını açtı. Çocuklar ve ebeveynleri büyük ilgi gösterdi. Düzenlediğimiz etkinlik programlarımızla Çocuk Kulübü’nü daha da eğlenceli ve keyifli bir yer haline getirmeye çalışıyoruz. Çocuk kulübümüz herkes için mutluluk kaynağı olacak inşallah." dedi.

Başkent Millet Bahçesi'nin Ankaralılar tarafından çok sevildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Balcı, "Ankaramızın kalbinde yemyeşil bir vaha olan Millet Bahçesi büyük ilgi gördü. Binlerce kişi ziyaret etti. Çocuklarımızın yüzü güldü. Çeşitli etkinliklerle, hemşehrilerimizle burada buluşmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1098779/altindagli-cocuklarin-adresi-artik-baskent-millet-bahcesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.