Mansur Yavaş CHP'li başkanları neden ziyaret etmedi?

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can'ın CHP'li başkanların ziyaret edilmemesinden rahatsız iddialarıyla ilgili "Benim de bir tarzım var. Yanıma bir tane İYİ Partili bir tane CHP’li grup başkanı aldım" dedi.
Ankara Masası
|
08 Kasım 2021, Pazartesi - 21:57
Mansur Yavaş CHP'li başkanları neden ziyaret etmedi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Kasım Ayı 1.Birleşimi'nde Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ilçeyi ziyareti sırasında CHP ilçe başkanlıklarına uğramamasından ilçe başkanlarının rahatsız olduğunu iddia etti.

Hazım Caner Can "Eylül toplantınızda şöyle bir cümle kullandınız. Ve dediniz ki, biz köyleri gezmeye başladık. Köylülerle buluştuk. Bundan rahatsızlık duydunuz. Doğru bundan rahatsızlık duyuldu. Ama kim duydu biliyor musunuz? Çamlıdere'deki Cumhuriyet Halk Partililer duydu. Niye duydu? Başkan diyorlar Çamlıdere'ye geldi bizim ilçemize niye uğramadı? Çamlıdere'den ayrıldı ilçemize gelip niye uğramadı? Peki köylere gezmeye giderken, Cumhuriyet Halk Partili ilçe başkanını niye yanına almadı ? Acaba yeni siyasi kimliğine alışamadı mı ? Yoksa onlardan birlikte olmaktan mutlu değil mi ? Evet arkadaşlar hakikatten rahatsızlık duyanlar oldu. İşte bu rahatsızlık duyanlar, benim saymış olduğum kişilerdi. Biz mutlu olduk. Çamlıdere'ye gelmiş, Çamlıdere gezilmiş, köylerimizle konuşulmuş.Bundan daha büyük bir mutluluk olur mu ? Biz Çamlıdere sevdalıyız." dedi.

"Biz oraya siyasi toplantıya gitmiyoruz"

Mansur Yavaş iddialarla ilgili kendisinin bir tarzının olduğunu belirterek şunları kaydetti;

'Çamlıdere’de CHP’ye niye uğramadın' diyorsun sana mı kaldı niye uğramadığım. Ben Çubuk’undan Güdül’e bütün köyleri dolaştım. Benim de bir tarzım var. Yanıma bir tane İYİ Partili bir tane CHP’li grup başkanı aldım,  Yaşar Başkanla beraber gezdim. Onu saymıyor musunuz CHP’li olarak. Köylere gitmemiz gerekiyordu. Çamlıdere merkeze uğradığımız andan itibaren orada vakit kaybı olacaktı. Hiçbir yerde ilçeye uğramadık ki. Ne Ayaş’ta uğradık ne Güdül’de ne Kızılcahamam’da… Ne gerek var? Biz oraya siyasi toplantıya gitmiyoruz. Yıllardır oy verip yüzünü görmedikleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı 3 kişiyle gidip sıcacık derdini dinliyor. Oralarda da bazı yerlerde sizin için söylediklerini öyle laflar var ki ben üslubuma yakıştıramıyorum. Siz rahat çalışıyorsunuz ama ben sizin gibi rahat olamıyorum. Bundan da haberiniz olsun muhtarın ismine kadar veririm size. Yapılan her şeyin listesini çıkardım inşallah bütçenizde de Çamlıdere’ye yapılanlar yapılmayanlar çıkar. İşte bugün atılan twit asfalt serim çalışmaları. Başkan sen değil HES ile ilgili konuşmak ne dersen de Çamlıdere’nin seninle hiç alakası yok. Benim hemşehrilerim onlar. Fazlasıyla yapacağım kimse engel olamaz.

http://ankaramasasi.com/haber/1109100/mansur-yavas-chpli-baskanlari-neden-ziyaret-etmedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.