Altındağ'daki yangın sonrası korkunç iddia

Ankara'nın Altındağ ilçesinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, ev sahibi ve kiracı evlerin tinerciler tarafından yakıldığını iddia etti.
Ankara Masası
|
12 Kasım 2021, Cuma - 00:03
Altındağ'daki yangın sonrası korkunç iddia

Yangın, akşam 18.00 sıralarında Altındağ ilçesine bağlı Hacı Doğan Mahallesi’nde bulunan Topçular Sokak'taki bir evde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, evde çıkan yangını gören mahalle sakinleri itfaiye ve polise haber verdi. Bölgeye gelen ekipler kısa sürede yangını söndürdü. Yangında can kaybı yaşanmazken, ev sahibi ve kiracının iddiaları polisi harekete geçirdi.

"Bu şahıslar mahallemizde geziyorlar"

Ev sahibi Musa Yücel defalarca evlerinin yakıldığını belirtirken "Evimizin yandığının haberini aldık ve hemen geldik. Çıkan yangın ilk değil. Defalarca evimiz yandı. Her ay bir yangın çıkıyor. Yanan ev benim dedemden kalma bir ev. İçinde oturanlar da bizim komşularımız. Mahallemizde sürekli tekin olmayan şahıslar dolaşıyor. Bu şahıslar uyuşturucu kullanıyorlar. Her köşe bucakta yataklar var. Bu şahıslar mahallemizde geziyorlar. Yetkililerden bir çözüm bekliyoruz" dedi.

"Bu yangın ilk değil"

Namaz kılmak için abdest aldığı sırada arkadaşlarının bağırması üzere yangını fark eden kiracı Mustafa Saçlı, "Ben kiracıyım evimde oturuyordum. Namaz kılmak için abdest alıyordum. Daha sonra arkadaşlar yangın var, diye bağırdılar ve dışarı çıktım. Sonra baktım ki ev yanıyor. Tam o sırada evde tüplerin olduğu aklıma geldi ve eve girdim. Eve girince üstüme yanan kalas düştü. Bu yangın ilk değil. Mahallede gezen tinerciler evlerimizi sürekli yakıyorlar" diye konuştu.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/1114564/altindagdaki-yangin-sonrasi-korkunc-iddia
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.