Fatih Ünal: Mansur Yavaş ve ekibi 3 yıldır çalışmıyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın "Ankara'da ilçe belediye başkanları ile Mansur Yavaş arasında diyalog eksikliği var" şeklindeki sözleri sorulan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, "Konuşma konusunda problemimiz yok ama iş bilmezlik var. Mansur Bey ve ekibi 3 yıldır çalışmıyor." dedi.
Ankara Masası
|
15 Kasım 2021, Pazartesi - 13:38
Fatih Ünal: Mansur Yavaş ve ekibi 3 yıldır çalışmıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ankara Masası'nın canlı yayın konuğu oldu. 

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Ünal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın "Ankara'da ilçe belediye başkanları ile Mansur Yavaş arasında diyalog eksikliği var" şeklindeki sözlerini değerlendirdi. 

Buna katılmadığını söyleyen Ünal, ilçe belediye başkanlarının 3 yıllık süreçte Mansur Yavaş ile 2 defa bir araya geldiğini ve projelerini verdiklerini ifade etti. 

Ünal, "Konuşma konusunda problemimiz yok ama iş bilmezlik var. Mansur Bey ve ekibi 3 yıldır çalışmıyor." dedi.

Ünal şu ifadeleri kullandı:

"AK Partili başkanlar 3 yıllık süreçte Mansur Yavaş ile iki defa bir araya geldi, projeler verildi. Dirsek teması ve diyaloglar zaten var. Burada diyalog eksikliği yok. Burada mazeret üretiliyor. Bu hafta başında Altındağ Belediye Başkanlığı'nın bir konusu vardı. CHP'liler ve Mansur Bey bunu veto ederek engellemeye çalıştı. Çamlıdere Belediye Başkanı da bir konuyu dile getirdi. Mansur Bey, "Kürsüden sen benim makamıma gelmedin mi, gelirken şu hediyeyi getirmedin mi, nasıl böyle konuşursun?" dedi. Bu üslup çok yanlış. Makamına gelmeyen kişilerle ilgili diyalog eksikliği var diyor, makamına gelen kişilerle ilgili de böyle konuşmalar yapıyor. Bir üslup hatası var. Belediye başkanları ile 2 defa yemek yemişler. Hangi projelerini yaptı? Ben Keçiören'de Çubuk'ta proje göremiyorum. Bir üslup hatası ve problem var. Bu da Mansur Bey ve ekibinden kaynaklanıyor. Konuşma konusunda problemimiz yok ama iş bilmezlik var. Mansur Bey ve ekibi 3 yıldır çalışmıyor."

http://ankaramasasi.com/haber/1118941/fatih-unal-mansur-yavas-ve-ekibi-3-yildir-calismiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.