Fatih Ünal'dan Yetkin Öztürk'e yanıt

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün "AK Partilileri sahada göremiyoruz" sözlerine yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, "Görmemişse onun suçu. Biz halkımızla beraberiz. Halkımız görsün yeter. İYİ Parti İl Başkanı görsün diye gezmiyoruz" dedi.
Ankara Masası
|
15 Kasım 2021, Pazartesi - 13:55
Fatih Ünal'dan Yetkin Öztürk'e yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ankara Masası'nda gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Ankara Masası'nın YouTube sayfasında canlı yayınlanan programda İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün "AK Partilileri sahada göremiyoruz" sözleri gündeme geldi.

Ünal, söz konusu çıkışla ilgili "Bizi halkımız görsün. Biz AK Parti olarak her zaman sahadayız. Vekillerimiz ilçe ilçe geziyorlar. İlçe başkanlıklarımız çok ciddi çalışmalar yapıyor. Her gün bir vekilimiz bir ilçede geziyor. Görmemişse onun suçu. Biz halkımızla beraberiz. Halkımız görsün yeter. İYİ Parti İl Başkanı görsün diye gezmiyoruz" dedi.

Öztürk'ün "Ankara'da iddialı olduğumuz 10'a yakın ilçe var. Buraları açık ara farkla kazanacağız" şeklindeki sözleri hatırlatılan Ünal, Seçim geldiğinde, sandık ortaya konduğunda her şey belli olur. Halkımızın teveccühü çok önemli. AK Parti olarak biz sahadayız. Eksikleri söyleyeceğiz. CHP belediyesine kuru bir muhalefet yapmıyoruz." ifadelerini kullandı. 

http://ankaramasasi.com/haber/1119027/fatih-unaldan-yetkin-ozturke-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.