Ankara sokaklarında yaprak temizliği

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, cadde ve bulvarlarda dökülen ağaç yapraklarının temizlenmesi için çalışma başlattı.
Ankara Masası
|
20 Kasım 2021, Cumartesi - 14:31
Ankara sokaklarında yaprak temizliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde temizlik çalışmaları sürdürerek Başkentliler için daha sağlıklı, temiz ve güvenilir bir ortam sağlamayı amaçlıyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, altyapıda aksaklıklara yol açmaması,  mazgalları tıkayarak taşkınlara sebebiyet vermemesi ve kaldırımlarda kaygan zemin oluşturmaması için dökülen yaprakları cadde ve bulvarlardan temizliyor.

Çalışmalar 7/24 devam ediyor

Kent Temizlik İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı 650 personel, 105 vakumlu yol süpürge aracı, 14 kaldırım üzeri mini temizlik aracı ile 7/24 saat temizlik çalışması gerçekleştiriyor.   

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kent Estetiği Daire Başkanlığı Temizlik Birim Şefi Murat Kaçgan,"Bu aylarda yaprak dökümünün hızlanmasıyla mazgallar tıkanmakta ve bu nedenle yağış sonrası su baskını ve taşkınlıklara neden olmakta. Yağış sonrası oluşan su taşkınlıklarını önlemek ve vatandaşlarımızın emniyetli bir şekilde yürüyebilmeleri için yaprak temizliği yapıyoruz." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1127707/ankara-sokaklarinda-yaprak-temizligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.