Ankara'da istediğin yerde in dönemi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, akşam 19.00'dan sonra kadın yolcuların EGO otobüslerinden istediği yerde inebileceğini duyurdu.
Ankara Masası
|
22 Kasım 2021, Pazartesi - 18:09
Ankara'da istediğin yerde in dönemi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kadınlara yönelik şiddet ve taciz olaylarının artmasının ardından dikkat çeken bir uygulamayı faaliyete geçirdi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kadınların akşam saat 19.00'dan sonra EGO otobüslerinden istedikleri yerde inebileceklerini duyurdu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yavaş " Kadınlar, güvenli bir geleceğe uzanan yolda yalnız yürümesin diye biz hep buradayız. 365 gün saat 19.00'dan sonra EGO otobüslerimizden istediğiniz yerde inebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1132290/ankarada-istedigin-yerde-in-donemi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
23 Kasım 2021, 08:52
kendi şirketlerinde çalışan kadınlara yok bunun döneminde işe girmiş yok şunun döneminde işe girmiş diye yapmadığın eziyet, baskı, mobbing kalmasın, üniversite mezunu hanımları yıkama personeli, temizlik personel yap sırf senin döneminde işe girmediler diye... sonra kadınlara pozitif ayrımcılık 19 dan sonra istediğin yerde in! yaptıklarının hesabını çok zor vereceksin başggaann, ama neyse algıya devam yedik yedik..