Acun Ilıcalı’dan çarpıcı açıklamalar!

Ankara Masası
|
08 Mayıs 2020, Cuma - 18:03
Acun Ilıcalı’dan çarpıcı açıklamalar!

Türkiye’nin önde gelen televizyoncularından Acun Ilıcalı, CNN TÜRK Instagram canlı yayınında gelecekte yapmak istediği projeler ve Türk futbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, yayında Fenerbahçe’nin ve Süper Lig’in durumunun yanı sıra Mesut Özil, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Alex gibi futbol dünyasının tanınmış isimleri hakkında da düşüncelerini dile getirdi.

“Ben olsam ligleri 1 Ağustos’ta başlatırım”

Liglerin oynanabileceğini düşünmediğini belirten Ilıcalı, “Ben Nihat Özdemir’in yerinde olmak istemezdim. Ben olsam ligleri 1 Ağustos’ta başlatırım, ligler 10 Eylül’e kadar devam eder. 3 Hafta ara verilir. Sonra yeni sezonu başlatırdım” dedi.

“Fenerbahçe başkanlığı yapmak gibi bir düşüncem yok”

Fenerbahçe başkanlığını düşünüp düşünmediği sorusu üzerine Ilıcalı, “Fenerbahçe başkanlığı yapmak gibi bir düşüncem yok. Bu işte amatör kaldığın zaman işin zevkini dibine kadar yaşıyorsun. Fenerbahçe'nin Avrupa Kupası'ndaki bütün maçlarına gittim. Orada o yöneticilerimizin taşıdığı yükü gördüm. Başarıya karşı aşırı derecede bağımlılığım var. Hayatımda hiç başarısız olmadım. Yani ara dönemlerde olabilir ama genel anlamda başarısız olmadım. Yönetici olmak falan bunlar benim için kolay işler değil. Diğer işlerimi bırakmam lazım şu anda öyle bir vaktim yok” şeklinde yanıt verdi.

“Avrupa’da bir kulüp almayı düşünüyorum”

Ilıcalı, spor kanalıyla ilgili bir planının olmadığını dile getirerek “Ancak şunu söyleyebilirim Avrupa’da bir kulüp almayı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

“Mesut Özil konusunda elimden geleni yaparım”

Öte yandan Ilıcalı, Fenerbahçe’nin gündemine gelen Mesut Özil için, “Fenerbahçe iyi bir dönem geçirmedi. Ben şunu getiririm falan diyemem. Çünkü ekonomik olarak durum iyi değil. Mesut Özil konusunda ne desem manşet oluyor. 1 yıllık sözleşmesi var. Sözleşmesi bittiği anda Fenerbahçe’nin favori olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da elimden geleni yaparım” ifadelerini kullandı.

"Arda efsane olarak kalacak"

Yakın ilişkileri olduğu Arda Turan’ın efsane olduğunu söyleyen ünlü isim, ”Arda Turan Türkiye’nin en kariyerli futbolcusu. Bundan sonra hiç futbola dönmese de efsane olarak kalacak” diye konuştu.

“Emre Belözoğlu’nun futbolu bırakması Türk futbolu için büyük kayıp”

Gelecek sezon Fenerbahçe’de sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Emre için de Acun Ilıcalı, “Emre Belözoğlu’nun futbolu bırakması Türk futbolu için büyük bir kayıp olacaktır. Fenerbahçe’nin teknik ekibinde kariyerini sürdüreceğini düşünüyorum. Emre Belözoğlu, Arda Turan ve ben ayak tenisinde çok iyi bir takım oluruz. Bu üçlüye isteyen rakip gelebilir. Ben futbolcu seviyesinde değilim. Ama futbolcu olmayan seviyesinde de en iyisiyim” dedi.

“Alex’i Survivor’da görmeyi asla istemem”

Sarı-lacivertlilerin unutulmaz kaptanı Alex’in Survivor’a katılma iddiasını değerlendiren Ilıcalı,  “Alex’i Survivor’da görmeyi asla istemem. Her futbolcuyu biz buraya çağırmıyoruz. İlhan Mansız dediğiniz zaman o mücadeleyi gösterecek biri olduğunu anlıyorsunuz. Alex’in Türkçesi de zayıf. Ayrıca kendisi aile babası ve rahat bir isim buraya uygun biri değil” ifadelerini kullandı.

“Teknik direktör konusunda bir fikrim var ama söylemem doğru olmaz”

Fenerbahçe’nin teknik direktörü kim olacak sorusuna da Ilıcalı, ”Benim teknik direktör konusunda bir fikrim var ama söylemem doğru olmaz. Fenerbahçe yönetimini zor durumda bırakmak istemem. Onlar doğru ismi bulacaklardır” yanıtını verdi.

Futbola olan yakın ilgisiyle bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, katıldığı Instagram canlı yayınında Avrupa’da bir kulüp satın almayı düşündüğünü açıkladı.

http://ankaramasasi.com/haber/11673/acun-ilicalidan-carpici-aciklamalar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.