Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı'na yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '45 bin kişi istihdam' edildiği sözlerine göndermede bulunurken koyduğu hedefe ulaşmak için çalışacaklarını söyledi.
IGF-184374
|
26 Aralık 2021, Pazar - 16:28
Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı'na yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine Twitter üzerinden art arda yanıtlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesine 45 bin kişi aldığı iddialarını yalanlayan İmamoğlu 21 bin 500 kişiyi istihdam ettiklerini açıkladı.

Erdoğan'ın sözlerine göndermede bulunan İmamoğlu, "2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın iddia ettiği rakamı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız" paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan da yanıt

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Erdoğan'ın sözleriyle ilgili paylaşımlarda bulundu.

Erdoğan’a "Ey Şahıs" diye seslenen Kılıçdaroğlu, "Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir" diye yazdı.

" Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar" diyen CHP lideri, "Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!" diye yazdı.

http://ankaramasasi.com/haber/1196984/ekrem-imamoglundan-cumhurbaskanina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.