Ankara'da engelli çocuğunu tekmeleyen baba güvenlik kamerasında

Ankara'nın Sincan ilçesinde engelli çocuğunu sokak ortasında tekmeleyen baba güvenlik kamerasına yansıdı.
Ecem Çetin
|
27 Aralık 2021, Pazartesi - 16:04
Ankara'da engelli çocuğunu tekmeleyen baba güvenlik kamerasında

Olay, Sincan ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde yer alan  Aile Sağlığı Merkezi’ne gelen baba merkezden çıktığı sırada engelli çocuğunu tekmeledi. Çevrede bulunan vatandaşların tepkisi ile karşılaşan acımasız baba, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

"Sen bir babasın ve duyarsız kalamazsın"

Babanın engelli çocuğuna uyguladığı şiddeti gören ve karakola giderek şikayetçi olan bir vatandaş "Arabada bir tane daha çocuğu vardı. 'Kendini neden yere atıyorsun’ diye darp ediyor. Biz tepkimizi gösterdiğimiz zaman da ‘kızım kalksana, yavrucuğum’ demeye başladı. Bu iki yüzlülüktür. Sen o çocuğun sırtından geçiniyorsun. Yazık günah, sen bir babasın ve duyarsız kalamazsın" ifadelerini kullandı.

"Şikayetimizin sonuna kadar arkasındayız" 

Aynı şekilde karakola giderek şikayetçi olan diğer bir vatandaş ise, "Sağlık ocağına girdiğimiz sırada engelli olan çocuk yere düştü babası da onu tekmeledi. Biz de vatandaşlar olarak hepimiz ondan şikayetçiyiz ve şikayetimizin de sonuna kadar arkasındayız" dedi.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/1198770/ankarada-engelli-cocugunu-tekmeleyen-baba-guvenlik-kamerasinda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.