Yenimahalle Belediyesi'ne 'TSE Kalite Yönetim Sistemi' belgesi

Yenimahalle Belediyesi, ISO standartlarına göre denetlendi. Denetim süresince belediyenin işlerliğini, performansını ve kaliteye uygunluğunu denetleyen uzmanlar, belediyeye olumlu puan vererek Yenimahalle’nin kalitesini sürdürdüğünü tescilledi.
Büşra Bayrak
|
30 Aralık 2021, Perşembe - 11:25
Yenimahalle Belediyesi'ne 'TSE Kalite Yönetim Sistemi' belgesi

Türk standartlarına uygun çalışmasıyla 2003'ten beri Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ne sahip olan Yenimahalle Belediyesi TSE ISO 9001 2015 versiyonu 2’inci gözetim tetkiki toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis salonunda Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras’ın katılımıyla yapılan toplantıda ISO 9001 sertifikasının yapılan denetimlerle devamlılığı sağlandı.

Kaliteye uygunluğu denetlendi

2 gün süren dış denetimlerle bu yıl da kalite sınavını başarıyla geçen Yenimahalle, denetimlerden alnının akıyla çıktı. Denetim süresince belediyenin işlerliğini, performansını ve kaliteye uygunluğunu denetleyen uzmanlar, Yenimahalle Belediyesi'ne olumlu puan vererek Yenimahalle’nin kalitesini sürdürdüğünü tescilledi.

“Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle”

Vatandaşa en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda insan odaklı çalıştıklarını söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Belediye olarak birimlerimiz ISO standartlarına göre denetlendi ve denetimlerden yine kalitesini arttırarak çıkmayı bildi. Göreve geldiğim günden beri herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1208419/yenimahalle-belediyesine-tse-kalite-yonetim-sistemi-belgesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.