Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide en zoru geride bıraktık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda "Ekonomide en zoru geride bıraktık. Enflasyonun da köpüğünü alacağız" dedi. Erdoğan, Özgür Özel'in Kur'an kurslarına yönelik sözlerine tepki gösterirken "Bre gafil asıl çağ dışı olan sensin" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
04 Ocak 2022, Salı - 15:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide en zoru geride bıraktık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 4-6 yaş grubu için açılan Kur'an kurslarını 'orta çağ' zihniyeti olarak tanımlamasına tepki gösteren Erdoğan "Geçenlerde bay Kemal'in yardımcısı çıkmış güya Diyanet'in okul öncesi eğitim vermesini eleştiriyor hatta hakaretlerini 'Ortaçağ zihniyeti' ne kadar vardırıyor. Bre gafil asıl çağ dışı olan sensin, senin bu faşist zihniyetin! Asıl gerici olan Ortaçağ karanlığında debelenen sen ve senin gibi at gözlüğüyle bakanlardır." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

-AK Parti kuruluşundan bugüne kadar güçlü kurumsal geleneklerini korumuş bir partidir. Her işini istişare ile yürüten bir partiyiz. Asıl olan üye sayısını kağıt üzerinde arttırmak değil her üyemizi partimizin faaliyetlerine faal olarak dahil edebilmektir. 2022 bizim için hazine değerinde bir dönemdir. Muhalefet icraatta tembeldir. Onlar sadece seçimden seçimden vatandaşa gider, sonra bir daha dönüp arkalarına bakmazlar. Meydanlarda verdikleri sözleri göreve gelince hatırlamazlar, hatırlatanlara da saldırırlar.

Çifçilere müjde

Hazineye ait tarım arazilerini kullanan çiftçilerimizin bu yerlerin yarısını ecri misil kiralayabilmesini zaten sağlamıştık. Şimdi yeni bir kararlar 55 bin çiftçinin yıllık kira bedellerini yüzde 22'den yüzde 9'a indiriyoruz. Bu uygulamadan yeni hazine arazisi kiralayacak çiftçiler de yararlanabilecek.

"Enflasyonun da köpüğünü alacağız"

Döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla almıştık, enflasyondaki köpüğü de süratle alarak ülkeyi bu görüntüden kurtaracağız. Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne de fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız.

"Bre gafil asıl çağ dışı olan sensin"

Kendilerini ne kadar farklı göstermeye çalışırlarsa çalışsınlar gerçek yüzlerini ifşa ettirmekten geride durmuyorlar. Geçenlerde bay Kemal'in yardımcısı çıkmış güya Diyanet'in okul öncesi eğitim vermesini eleştiriyor hatta hakaretlerini 'Ortaçağ zihniyeti' ne kadar vardırıyor. Bre gafil asıl çağ dışı olan sensin, senin bu faşist zihniyetin! Asıl gerici olan Ortaçağ karanlığında debelenen sen ve senin gibi at gözlüğüyle bakanlardır.

http://ankaramasasi.com/haber/1217975/cumhurbaskani-erdogan-ekonomide-en-zoru-geride-biraktik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.