CHP'den EYT'lilerle saha iniyor

CHP il örgütleri ve CHP Emek büroları 81 ilde "EYT’liler lütuf değil kazanılmış haklarını istiyor" sloganıyla Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la birlikte ortak basın açıklaması yapacak.
Ankara Masası
|
13 Ocak 2022, Perşembe - 13:13
CHP'den EYT'lilerle saha iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) örgütleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile birlikte alanlarla inme kararı aldı.

81 ilde eş zamanlı olarak cuma günü saat 14.00'de yapılacak açıklamalarda  "EYT’liler lütuf değil kazanılmış haklarını istiyor" sloganı kullanılacak. Basın açıklamalarında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Genel Koordinatörü Veli Ağbaba da yer alacak. İstanbul’daki açıklama adresi Şişhane Meydanı, İzmir’de ise Saat Kulesi’nde açıklamalar yapılacak.

CHP tarafından yapılan açıklamada, "EYT’liler artık iktidarın yalanlarını dinlemek istemiyor. EYT’liler ekonomiye zarar verecek kişiler olarak hedef gösterilmeyi değil, gasp edilen emeklilik hakkını istiyor. Talepleri iktidar tarafından yok sayılan ve toplumda hedef gösterilen EYT’liler bu büyük hak gaspına CHP iktidarında son verileceğini biliyor. Bir avuç yandaşına devletin Hazinesini teslim edip EYT’lilere ve halkına sırtını dönen Saray hükümeti ile Türkiye’nin kaybedecek bir günü daha kalmamıştır! Başta EYT olmak üzere tüm sosyal sorunların çözümü için hemen seçim, derhal seçim istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1236267/chpden-eytlilerle-saha-iniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.