Güdül doğal gaza kavuştu

Başkent'in tek "sakin şehri" Güdül; Ankara Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Meşale Yakma Töreni'nin ardından doğal gaza kavuştu.
Ankara Masası
|
21 Ocak 2022, Cuma - 19:19
Güdül doğal gaza kavuştu

Ankara'nın ve İç Anadolu Bölgesi'nin ilk Cittaslow'u (sakin şehir) olan Güdül ilçesinde doğal gaz heyecanı yaşanıyor. Çalışmalarının tamamlandığı ilçede düzenlenen Meşale Yakma Töreni'nin ardından halk, doğal gazı kullanmaya başlayabilecek.

Bugün (21 Ocak) saat 11'de pazar yeri, düğün salonu ve otopark binası önünde düzenlenen meşale yakma törenine AK Parti Ankara Milletvekilleri Lütfiye Selva Çam, Emrullah İşler ve Nevzat Ceylan'ın yanı sıra Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile birçok Güdüllü vatandaş katıldı.

Güdül'ün doğal gaza kavuştuğunu sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam; "Emeği geçen bölge milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, ilçe başkanımıza ve Başkent Doğalgaz D. GYO AŞ'nin yetkililerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. "Hayaldi gerçek oldu" diyerek doğal gazın Güdül'e geldiğini duyuran Nevzat Ceylan ve Emrullah İşler de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Erdoğan'a teşekkür etti

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise ilçeyi önemli bir hizmetle buluşturmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydederken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Yalçın paylaşımında "İlçemizi doğalgaza kavuşturan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Doğalgazımız Güdül'ümüze hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1254570/gudul-dogal-gaza-kavustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.