Mİllet İttfakı Ankara İl Başkanları kahvaltıda buluştu

Millet İttifakı’nı oluşturan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin Ankara il başkanları Parlamenter Sisteme geçiş, seçim ve sandık güvenliğini görüştü.
Ankara Masası
|
26 Ocak 2022, Çarşamba - 16:39
Mİllet İttfakı Ankara İl Başkanları kahvaltıda buluştu

Millet İttifakı ortağı  CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin Ankara il başkanları aylık olarak gerçekleştirdikleri kahvaltı toplantısında bir araya geldi.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt ve Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı kahvaltıda 3 ana başlık üzerinde durdu.

Edinilen bilgiye göre; başkanların Millet İttifakı’nı oluşturan parti genel başkanlarının Parlamenter Sisteme geçişe ilişkin alacakları kararları anında sahaya yansıtma, sonbaharda erken seçim yapılma ihtimaline karşı hazırlıkları tamamlama ve sandık güvenliğine ilişkin gerekli eğitimleri verme gibi konuları görüştükleri öğrenildi.

Parlamenter Sisteme geçişe ilişkin metin genel başkanlara sunulurken Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin genel başkanlarının yakın bir zamanda ortak açıklama yapması bekleniyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1262137/millet-ittfaki-ankara-il-baskanlari-kahvaltida-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.