Ankara'daki yoğun kar yağışı pazarı vurdu fiyatlar el yaktı

Ankara’da yoğun kar yağışı pazarları olumsuz yönde etkiledi. Pazar esnafı alıcısını bulamamaktan vatandaş ise fiyatların pahalılığından dert yandı. Ankara Masası kar yağışının tezgahlara etkisini hem vatandaşa hem de esnafa sordu. İşte Ulus Halinde sebze ve meyve fiyatlarındaki son durum...
Berfin Eneç
|
31 Ocak 2022, Pazartesi - 21:45
Ankara'daki yoğun kar yağışı pazarı vurdu fiyatlar el yaktı

Ankara'da yaşanan yoğun kar yağışının ardından gözler sebze meyve fiyatlarına çevrildi.   Yoğun kar yağışı nedeniyle mallarını hale getiremeyen esnaf bu durumu fiyatlara yansıttı. 

Ankara Masası mikrofonuna konuşan vatandaş, hayat pahalılığından dert yanarak kar yağışının fiyatları etkilediğini belirtti.  "Fiyatlar her geçen gün artıyor, hiçbir şey alamadan gidiyoruz?" diye zamlara isyan eden vatandaşlar evlerine eli boş dönüyor. 

Esnaf ise akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ürün fiyatlarına yansıdığını söyleyerek "müşteri artık sebze meyveyi kiloyla değil taneyle alıyor" dedi. Pazarcılar geçtiğimiz ay kilosu 18 liradan satılan patlıcanın kar yağışı nedeni ile bu hafta 25 liradan satışa sunulduğunu vurgulayarak, rekoru patlıcanın kırdığını belirtti. Bir bağ maydanozun fiyatının ise 1.80 liradan 3.5 liraya yükseldiğini aktardı. 

İşte Başkentlilerin sebze ve meyve fiyatlarına gelen zamlara tepkisi...

http://ankaramasasi.com/haber/1270390/ankaradaki-yogun-kar-yagisi-pazari-vurdu-fiyatlar-el-yakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.