AK Parti'nin de destek verdiği iddia ediliyordu, Hakan Han Özcan o konuya açıklık getirdi

Geçtiğimiz aylarda ABB Meclisinde sıkça tartışmalara neden olan ''kademeli su tarifesi'' teklifinin kabul edilmesinin ardından CHP'den ve İYİ Parti cephesinden yapılan açıklamalarda AK Parti'nin de bu teklifi kabul ettiği ifade edilmişti. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası'nda konuya açıklık getirdi.
Samet Dirican
|
04 Şubat 2022, Cuma - 12:22
AK Parti'nin de destek verdiği iddia ediliyordu, Hakan Han Özcan o konuya açıklık getirdi

ABB ve ASKİ tarafından hazırlanan ''Kademeli Su Tarifesi'' tartışması aylarca süren tartışmaların ardından ABB Meclisinde kabul edilmişti.

Teklifin kabul edilmesiyle birlikte CHP ve İYİ Parti cephesinden AK Parti'nin de yeni tarifeye Mecliste destek verdiği iddia edilmişti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ''Kademeli Su Tarifesi'' ile ilgili iddialara Ankara Masası'nda son noktayı koydu. Özcan, AK Parti'nin ve MHP'nin oylamada çekimser kaldığını, teklifin CHP ve İYİ Parti'nin oylarıyla kabul edildiğini bu toplantının da canlı olarak yayınlandığını söyledi.

Hakan Han Özcan konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

Teklif CHP ve İYİ Parti'nin oylarıyla kabul edildi

''CHP ve diğer partiler sıkışınca topu taca atmak için suçu AK Parti'ye attılar. Biz bu oylamada çekimser kaldık. Biz orada yanlış yapılmasın diye mücadele ediyoruz. Ankara'nın hayrına olacak çalışmalara evet diyoruz, Ankara'nın zararına olacak işlere hayır diyoruz. Kademeli su tarifesi konusunda çekimser kaldık.

Bir de TÜFE'yi ÜFE'ye çevirdiler. Bu şekilde daha yüksek bir zam oranı ortaya çıkıyor. Biz çekimser kaldık ve İYİ Parti'nin ve CHP'nin oylarıyla bu zam teklifi geçti. Meclis orada, toplantı orada, kayıtları orada. Bunu neden inkar ediyorlar. Böyle işlere giriyorlar daha sonra topu geçmişe atmak için çabalıyorlar.''

http://ankaramasasi.com/haber/1280257/ak-partinin-de-destek-verdigi-iddia-ediliyordu-hakan-han-ozcan-o-konuya-aciklik-getirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.