Ertan Işık'tan Hakan Han Özcan'ın 3 bin personel iddiasına yanıt

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 bin personelin çıkartıldığı iddialarına CHP Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık​, "O 3 bin kişilik listeyi bize versinler Meclis’in huzurunda söz veriyoruz 3 bin kişiyi işe başlatacağız."dedi.
Büşra Bayrak
|
08 Şubat 2022, Salı - 19:57
Ertan Işık'tan Hakan Han Özcan'ın 3 bin personel iddiasına yanıt

Geçtiğimiz günlerde Ankara Masası Özel canlı yayınına katılan  AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 bin personelin çıkartıldığı iddialarına CHP Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık yanıt verdi. 

AK Partili Özcan'ın Ankara Masası canlı yayınında söylediği"3 bin kişi kadar personel atılmış. Şimdi bakıyorsun yeni yeni adam alınıyor. Bütçeden personel giderlerine bakınca çok yükselmiş durumda. Madem o kadar adamı ihtiyaç yok diye çıkarttın, çıkarttıklarının yerine kat ve kat daha fazla niye adam aldın?” sözlerine CHP'li Işık, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı  Şubat Ayı 1.Birleşiminde şu ifadelerle yanıt verdi:

"Konuşmamız gereken bir şey var o da doğruları konuşmamız lazım. Ben şimdi tersten bir sözlü önerge vereceğim. Önergeyi de AK Parti grubuna veriyorum. Geçen gün bir medya kuruluşunda Sayın Ankara İl Başkanı televizyona çıktı konuşurken –ki ben il başkanının verileri bildiğini sanmıyorum buradaki arkadaşlar bilgi vermişler. Dediler ki; Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 3 bin kişiyi çıkarttı Mansur Yavaş ve yönetimi. Mutlak suretle bunu bilerek vermişlerdir arkadaşlar, o 3 bin kişilik listeyi bize versinler Meclis’in huzurunda söz veriyoruz o 3 bin kişiyi işe başlatacağız. Eğer böyle bir 3 bin kişi yoksa da ben buradan davet ediyorum sizin aracılığınızla çıkıp özür dilesinler."

"Ben Ankara İl Başkanına bunların söyletildiğine inanıyorum. Ben kendisinin bunu bilerek söylediğine inanmıyorum. Kim o bilgileri vermişse il başkanına kumpas kurmuştur. Esas işten çıkartılanları faaliyet raporunda kim niye çıkartıldıysa sergileyeceğiz. İlçelerden çıkartılan arkadaşlarımızın da hangi gerekçelerle işten çıkartıldığını da buradan gelip ifade ederse özellikle Nihat Bey’e çok teşekkür ediyorum.  "

http://ankaramasasi.com/haber/1290533/ertan-isiktan-hakan-han-ozcanin-3-bin-personel-iddiasina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.