Gökçek: "Beni susturdular, dediğimi yapmadılar, kaybettik"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, son yerel seçimlerde belediyeleri CHP'nin stratejik başarısı değil AK Parti'nin hataları yüzünden kaybettiklerini söyledi.
Ankara Masası
|
20 Şubat 2022, Pazar - 13:53
Gökçek: "Beni susturdular, dediğimi yapmadılar, kaybettik"

Melih Gökçek, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını cevapladı.

Belediyelerin kaybedilmesini "Bizim hatalarımız. AK Partimizin hatası. Yoksa bişey değil alamazlardı mümkün değil." şeklinde değerlendiren Gökçek, o dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan Mehmet Özhaseki'nin 7 puan geriye düşmesi üzerine kendisine 6 öneride bulunduğunu ve bir strateji çizdiğini anlattı.

"Beni konuşturmadılar, söylediklerimi yapmadılar, kaybettik"

Gökçek, önerilerinin AK Parti'ye toplam 15 puan getireceğini öne sürdü.

Özhaseki'ye "15 değil 4 puan alsan bile 1 puan öne geçeceksin" dediğini belirten Gökçek, ancak Mehmet Özhaseki'nin birlikte çalıştığı anketçinin "Melih'i uzaklaştır Melih'in söyledikleri senin aleyhine oluyor" dedi sözlerinin ağır bastığını vurguladı.


"Özhaseki'nin anketçisi bizim partiyi sattı"

"O anketçi bizim partiyi resmen sattı" iddiasında bulunan Gökçek, "Halen de aktif olmamız parti içinde rahatsızlığa sebep olmuyor desem yalan olmaz" şeklinde konuştu.

AK Parti içinde bazılarının konuşmasını istemediğine işaret eden Gökçek, bunun sebebini ise tek kelimeyle özetledi: "Haset..."

Gökçek, "Sen de konuş kardeşim Neden Tayyip Erdoğan’ı tek başına bırakıyorsun. Neden sadece o adamcağızın sırtına bırakıyorsun? Hem konuşmuyorsun hem de Recep Tayyip Erdoğan’a yardımcı olanı kıskanıyorsun. Kıskanma kardeşim, sen de konuş" dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1314996/gokcek-beni-susturdular-dedigimi-yapmadilar-kaybettik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.