Meral Akşener'den Tarkan'lı gönderme

İYİ Parti Lideri Meral Akşener; "Ağlasanız da, sızlansanız da, milletin başına bela ettiğiniz bu ucube sistem, geldiği gibi 'gitçek'. Siz isteseniz de, istemeseniz de, bu çile 'bitçek'. İYİ Parti yetkiyi aldığında, milletimize reva gördüğünüz bu kabus, elbette 'GEÇÇEK' dedi.
Ecem Çetin
|
23 Şubat 2022, Çarşamba - 10:58
Meral Akşener'den Tarkan'lı gönderme

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM grup toplantısında konuştu. 

Akşener gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Tarkan'ın çıkardığı 'Geççek 'şarkısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Akşener,  "Bu ülkenin sanatçısıyla, bu milletin dinlediği müzikle uğraşacağınıza, oturun kendi işinizi yapın." dedi. 

Akşener daha sonra şöyle devam etti:  "Bu ülkenin sorunlarını, milletin dertlerini çözmenin peşinde koşun. En azından giderayak, bu millete bir faydanız dokunsun. Çünkü, er ya da geç, o sandık “gelcek”. Ağlasanız da, sızlansanız da, milletin başına bela ettiğiniz bu ucube sistem, geldiği gibi “gitçek”. Siz isteseniz de, istemeseniz de, bu çile “bitçek”. İYİ Parti yetkiyi aldığında, milletimize reva gördüğünüz bu kabus, elbette “GEÇÇEK”.* Ak Parti iktidarının peşkeş treninin, son durağı PTT. PTT, kendi resmi internet sitesi üzerinden, doğrudan HGS satışı yaptığında, tahsilatın tamamı, kendi kasasında kalacakken, tüm HGS satış gelirlerinin yüzde 60’ı,PTTeM şirketine, hiçbir gerekçe olmadan bırakılmış."

http://ankaramasasi.com/haber/1319996/meral-aksenerden-tarkanli-gonderme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.