Melih Gökçek'ten Mehmet Özhaseki açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, ABB başkanlığı için aday olan Mehmet Özhaseki hakkında yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını ifade etti. Gökçek "Özhaseki'nin aday oluşuna hiçbir zaman karşı çıkmadığım gibi, elimden gelen her türlü desteği yaptım." diye yazdı.
Ankara Masası
|
23 Şubat 2022, Çarşamba - 15:14
Melih Gökçek'ten Mehmet Özhaseki açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorunlarını yanıtladığı canlı yayında sarf ettiğini ve gündem olan " Mehmet Özhaseki aday oldu, kendisine söyledim ben o zaman dedim ki; 7 puan alttasın Özhaseki. Sana dedim bir strateji çiziyorum, 6 tane öneride bulundum. Bunların toplamı 15 puan dedim. 15 puan alma 4 puan al 1 puan öne geçeceksin dedim. Ağzı kulaklarına vardı o dönemde. Ama dediğimi yapmadı. Yanındaki o hani başka bir partiye danışman olan bir  anketçi bir herif var, Melih’i yanından uzaklaştır, Melih’in sözleri senin aleyhine oluyor filan. Adamı ürküttü ve 4 puan farkla kaybetti" sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Özhaseki'ye her türlü desteği verdim"

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Gökçek, Mehmet Özhaseki'nin 30 yıllık arkadaşı olduğunu belirtirken şunları aktardı;

Sol medya benim bir tv konuşmam üzerine benim Mehmet Özhaseki'yi Ankara seçimleri dolayısıyla suçladığım yorumu yapıp aramızı açmaya çalışmış.

Özhaseki'nin aday oluşuna hiçbir zaman karşı çıkmadığım gibi, elimden gelen her türlü desteği yaptım.

Özhaseki 30 yıllık arkadaşım

Benim seçim sırasında Özhaseki'ye desteğimi engellemeye çalışan ve seçim kampanyasını ters yönlendiren kişi, şu anda Ak Parimizden kovulan ve bir muhalefet partisine danışmanlık yapan anketçidir. Ben seçimin son gününe kadar Özhaseki'yi destekleyip oy istedim.

Ankara seçimlerinin kaybedilmesinde ki en büyük neden Ankara seçim stratejisini yöneten AK Parti'den seçim sonrası resmen kovulan anketçidir. Bu anketçi " Gökçek AK Parti'ye oy kaybettiriyor" diye düzmece anket düzenleyen kişidir. 

Ben AK Partime zarar veremem. Fitneye de neden olamam. Recep Tayyip Erdoğan ve onun kurduğu parti sadece Türkiye'nin değil tüm dünya Müslümanlarının ve mazlumların ümididir. Özhaseki kardeşimdir. Bugün yarın genel merkeze kendini ziyarete gideceğim.

Melih Gökçek'in o açıklaması:

http://ankaramasasi.com/haber/1320782/melih-gokcekten-mehmet-ozhaseki-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.