Ahmet Erdoğan adına Hacı Bayram'da mevlit okutulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ahmet Erdoğan adına ailesi tarafından 27 Şubat Pazar günü (yarın), Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde mevlit okutulacak.
Ankara Masası
|
26 Şubat 2022, Cumartesi - 14:33
Ahmet Erdoğan adına Hacı Bayram'da mevlit okutulacak

Geçtiğimiz sene vefat eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ağabeyi olan Hasan Erdoğan'ın oğlu Ahmet Erdoğan adına Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde mevlit okutulacak.

Mevlide ilişkin aileden yapılan açıklamada " 'Bizler Allah’a aidiz ve yine O’na Döneceğiz' Ayetinin İnanç ve Metanetiyle 16.02.2022/15 Recep 1443 günü Rahmet-i Rahman’a uğurladığımız Babamız H.Ahmet ERDOĞAN adına Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde Mİ’RAÇ KANDİLİ Günü (27 Şubat Pazar) Saat 15:00’te verilecek Mevlid / İkrama katılmak ve duaya durmak üzere; Sizleri de bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

"Teknik destek sağlanacak"

Online katılıma da açık olduğu belirtilen mevlitle ilgili şu bilgilere yer verildi;

Fiziken katılım durumu müsait olmayanların online katılabilmeleri için yukarıdaki link oluşturulmuştur, yarın (pazar) saat 15:00 itibariyle bu linke tıklayarak programı canlı izleyebilir ve duaya iştirak edebilirsiniz, teknik destek ihtiyacı durumunda 05388613295 nolu telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Katılan, katılamayan, hayır duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun, hakkınızı hem rahmetli babamıza hem de bizlere helal ediniz.

http://ankaramasasi.com/haber/1326399/ahmet-erdogan-adina-haci-bayramda-mevlit-okutulacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.