Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'dan teşekkür

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal dünkü 14. Olağan Genel Kurul'a gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Zeliha Demirci
|
07 Mart 2022, Pazartesi - 19:14
Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'dan teşekkür

Demokrat Parti'nin 14. Olağan Büyük Kongresi, dün Ankara Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İYİ Parti̇ Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ, Feramuz Üstün, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, BBP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alay, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, Türk Demokrasi Vakfı Başkanı Salih Uzun ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Genel Başkan Uysal, yoğun ilgiyle karşılanan kongrenin ardından sosyal medya hesabından herkese teşekkür etti. 

"Dün, bir gerekliliğin değil bir inancın tezahürü, bir gaye bir gayreti için Türkiye'nin her bir noktasından Ankara'ya,14. Olağan Genel Kurulumuza gelen, bu coşkuyu bizlerle paylaşan, 46'dan bu yana idraklerimize kazınan heyecanımızı tazelerken bize yarenlik eden Kıymetli Partililerimize..." sözleriyle teşekkürüne başlayan Uysal'ın paylaşımı şu şekilde;


http://ankaramasasi.com/haber/1346567/demokrat-parti-lideri-gultekin-uysaldan-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.