Hakan Han Özcan Mansur Yavaş'ı uyardı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Mansur Yavaş sen CHP’li olduğunu savunuyorsun ama onlar başka birini hazırlıyor" dedi.
Zeliha Demirci
|
13 Mart 2022, Pazar - 12:36
Hakan Han Özcan Mansur Yavaş'ı uyardı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AKİT TV'nin canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP grubunun mecliste Başkan Mansur Yavaş'ı savunmadığını söyleyen Özcan, "Orada savunan bir iki kişi var. Bir tane yol arkadaşı Ertan Işık var, o da geçmişte MHP’deydi. Bir tane de İYİ Parti Grup Başkan Vekili savunuyor. Yaşar Neslihanoğlu kadar CHP grubu savunuyor mu Yavaş’ı? Nerede savunacak? " ifadelerini kullandı.

Özcan CHP'nin ABB başkanlığına başkasını hazırladığını iddia eden Özcan, "Ben burada söylüyorum; ee Mansur Yavaş sen CHP’li olduğunu savunuyorsun ama onlar seni tutmaz. Doku tutmaz. Sen kendini CHP’li görsen de onlar seni görmez. Onlar başka birilerini hazırlıyor, farkında değil misin?" dedi.

Alper Taşdelen hakkında bir iddia ortaya atan Özcan, "Yenimahalle’de Fethi Yaşar, Ekrem İmamoğlu’nun PR’ını yapıyor. Burada da Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Büyükşehir rüyasında. Sen başka hülyalarda gezsen de Dimyat’a pirince giderken elindeki bulgurdan olma. Bak buraya gerçekler var." şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1360559/hakan-han-ozcan-mansur-yavasi-uyardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.