Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a: Senin kuyunu kazdılar

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, seçim kanunuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, ''Feti Yıldız ile Hayati Yazıcı kuyunu kazdı. Bu seçim sistemi AK Parti'nin sonunu hazırlar.'' dedi.
Ankara Masası
|
25 Mart 2022, Cuma - 09:30
Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a: Senin kuyunu kazdılar

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Seçim Kanunu'nda değişik öngören teklif hakkında çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu. TBMM'den basın toplantısı düzenleyen Cemal Enginyurt, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Feti Yıldız ile Hayati Yazıcı kuyunu kazdı. Bu baraj sistemi bu seçim sistemi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sonunu hazırlayacaktır. Sonunuz geldi. Kendi elinizle sonunuzu getirdiniz" ifadelerini kullandı.

''Senin kuyunu kazdılar''

''Baraj yüzde 7’ye düşürülmüş böylece büyük bir lütufta bulunmuşlar güya demokrasinin önünü açmışlar. 20 yıl önce Sayın Erdoğan televizyonlarda gezerken "Baraj yüzde 1 olmalı" diyordu. Şimdi yüzde 7’ye düşürmüş. Ne zaman? Tam 20 yıl sonra. Ben sizler aracılığıyla Sayın Cumhurbaşkanı’nı uyarıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Feti Yıldız ile Hayati Yazıcı kuyunu kazdı. Bu baraj sistemi bu seçim sistemi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sonunu hazırlayacaktır. Sonunuz geldi. Kendi elinizle sonunuzu getirdiniz.''

http://ankaramasasi.com/haber/1385581/cemal-enginyurttan-erdogana-senin-kuyunu-kazdilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.