Hakan Çalhanoğlu'ndan sistem değerlendirmesi

A Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, "Sizin de gördüğünüz gibi 3’lü savunma oynadık ilk defa. Ben açıkçası bu sistemden çok memnunum" dedi.
Ankara Masası
|
26 Mart 2022, Cumartesi - 19:27
Hakan Çalhanoğlu'ndan sistem değerlendirmesi

A Mili Futbol Takımı, hazırlık maçında İtalya ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri’nde başladı. Milli takımı antrenman öncesi tesislerde Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut karşıladı.

Uğurcan Çakır ile Cengiz Ünder’in tedbir amaçlı yer almadığı antrenmanda Hakan Çalhanoğlu ve Umut Bozok gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dünya Kupası’na gitmek istediklerini ama başaramadıklarını söyleyen Hakan Çalhanoğlu, "Deplasmanda Portekiz gibi bir takımla oynadık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Ama ikinci yarı gösterdiğimiz performans bir reaksiyondu. Güzel oynadık, iyi girdik oyuna. Şanslar bulduk ama değerlendiremedik. Artık bugünden itibaren 2024’e odaklanacağız. Tabii gelişmemiz için çok şeyler yapmamız gerekiyor, çok çalışmamız gerekiyor. Sizin de gördüğünüz gibi 3’lü savunma oynadık ilk defa. Ben açıkçası bu sistemden çok memnunum. Genelde şimdi herkes 3’lü defans oynuyor. Neden biz de oynamayalım? Bu sisteme bizim de yeterince oyuncumuz var. İnşallah bugünden itibaren yeni maçlara odaklanacağız" şeklinde konuştu.

"Burak abinin üzüntüsünü kimse anlayamaz"

Burak Yılmaz ile yıllardır milli takım formasını paylaştığını hatırlatan Çalhanoğlu, "2013’ten beri buradayım ben. Burak abiyi çok severim. Onun üzüntüsünü kimse anlayamaz. Maçtan sonra çok üzgündü. O sorumluluğu aldı. Hiç kolay bir sorumluluk değil. Golü atsa tabii ki iyi olurdu ama olmadı. Bu, hepimiz için de geçerli olabilirdi. Ben de belki kaçırabilirdim. Burak abi ilk defa kaçırdı. Hiç kimsenin beklemediği bir şeydi. Sağlık olsun. Yıllardır bu forma için ter atıyor. Bize her zaman sahip çıktı. Bizi sevdi, saydı, gelmemek hiçbir zaman bir kusur bulmadı. Hep yanımızda kalmak istedi. Burak abiye çok teşekkür ediyoruz. Tabii ki bizden ayrıldığı için çok üzgünüz gerçekten" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1387769/hakan-calhanoglundan-sistem-degerlendirmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.