Ankaralılar Elmadağ'da karın tadını çıkardı

Ankaralılar, hafta sonu Elmadağ Kayak Merkezi'nde karda kızaklarla doyasıya kaydı.
Ankara Masası
|
27 Mart 2022, Pazar - 16:02
Ankaralılar Elmadağ'da karın tadını çıkardı

Ankara'da 7’den 70’e her yaştan vatandaş, karlar erimeden önce geldikleri Elmadağ Kayak Merkezi’nde kızaklarla kaydı. Zirveden aşağı doğru kızakla kayanlar, zaman zaman hızını alamayarak düştü. Torununu alıp gelen dedeler, çocuğuyla eğlenmek isteyen aileler ve özellikle de çocuklar keyifle kayarak eğlenceli dakikalar yaşadı. Pandemi döneminin acısını çıkarırcasına eğlenen başkentlilerin kar keyfi havadan görüntülendi.

" Burası biraz daha düzenli olsa daha güzel olur"

Torunu, eşi, gelini ve oğlu ile Elmadağ Kayak Merkezi’ne gelen Recep Tosun, “Her zaman da gelirim. Kaymak çok güzel. Kayakla kaymanın tadını bilen bırakamaz. Ben onu çok sevdim. 50 yaşından sonra öğrendim. Her sene kayarım. Uludağ’a gittim, Kartalkaya’ya gittim. Burası biraz daha düzenli olsa daha güzel olur. Çok dik pistleri. Pek kayılmıyor ama çocuklar için muhteşem bir yer. Kayarken yaşadığım mutluluğu anlatamam. Çok mutluyum. Çok zevk verici bir şey” dedi.

"Tavsiye ederim burayı"

Karın tadını kızakla kayarak çıkaran 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Elif Yıldız, "Tatilim güzel geçiyor. Kar olması güzel. Eğleniyoruz. Hafta sonumuz güzel geçiyor. Sıcak çikolata içtim, kaydım. Çok mutluyum. Çok tavsiye ederim burayı" ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/1388633/ankaralilar-elmadagda-karin-tadini-cikardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.