BBP Genel Başkan Yardımcısı İspir, tam 13 yıldır üşüyoruz

IGF-195825
|
28 Mart 2022, Pazartesi - 10:05
BBP Genel Başkan Yardımcısı İspir, tam 13 yıldır üşüyoruz

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının seneyi-devriyesinde partisi tarafından düzenlenen anma programında: “Biz dün olduğu gibi bugün de bu yüksek karakteri kendimize rehber ederek onun davasını sürdürmeye ant içtik çok şükür” dedi.

Tural Şahbazlı/Kahramanmaraş (İGFA)-Kahramanmaraş’ta bulunan Keş dağında bundan tam 13 yıl önce Çağlayancerit’e mitinge gittiği sırada helikopterin düşmesi sonucu şehadete eren Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde helikopterde bulunan 5 kişiyi anmak için düzenlenen programa Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları yöneticileri ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri katıldı. 

Genel Başkan Yardımcısı İspir burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gönül coğrafyamızda yaşayan herkesi yasa boğan haber, on üç yıl önce yine böyle karlı ve soğuk bir havada beynimize şimşek gibi çaktığında bir taraftan imanımıza sığınıp şehadetine şükrederken diğer taraftan yüreğimizi dağlayan ateşe rağmen üşümeye başladık. Bizler tam on üç yıldır asla vazgeçmeden devletimizden ve bütün adalet kurumlarından Muhsin Başkanımızın şehadet sürecine dair tüm detayların biran önce ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. Zira bunun gerçekleşmediği her gün vicdanlarda tamiri mümkün olmayan yaralar biraz daha artmaktadır.  

Bu vesileyle tekrar kurucu genel başkanımız, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde helikopterde bulunan ve genel başkanımız ile birlikte Hakk’a yürüyen İsmail Güneş, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve Kaya İstektepe'ye bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi

http://ankaramasasi.com/haber/1389034/bbp-genel-baskan-yardimcisi-ispir-tam-13-yildir-usuyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.