Uçağını seferber etti Çavuşoğlu’ndan Acun Ilıcalı’ya teşekkür

Ankara Masası
|
14 Mayıs 2020, Perşembe - 13:45
Uçağını seferber etti Çavuşoğlu’ndan Acun Ilıcalı’ya teşekkür

Türk vatandaşlarını taşıyan uçak Dominik Cumhuriyeti’nden hareket etti.

Türkiye, dünyanın dört yanındaki vatandaşlarını tahliye etmeye devam ediyor. Türk vatandaşlarını taşıyan uçak Dominik Cumhuriyeti’nden hareket etti. Bu operasyona ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da katkı verdi.

Çavuşoğlu’ndan Ilıcalı’ya teşekkür

Survivor programı çekimleri için Dominik’te bulunan Ilıcalı, Cayman Adaları ve Havana'da kalan Türkleri Dominik’e getirmek üzere özel uçağını tahsis etti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da, tahliye için uçağını seferber eden Acun Ilıcalı'ya teşekkürlerini iletti.

Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Karayipler bölgesinde farklı ülkelerde bulunan Türk vatandaşlarını tahliye eden uçağın Dominik Cumhuriyeti'nden havalandığını duyurdu.

Açıklamasında yapımcı Acun Ilıcalı'ya teşekkür eden Çavuşoğlu, "Karayipler bölgesinde farklı ülkelerde bulunan vatandaşlarımızı ve dost, kardeş komşu ülke vatandaşlarını tahliye eden uçağımız Dominik Cumhuriyeti'nden havalandı. Cayman Adaları ve Havana'da bulunan vatandaşlarımızı Dominik Cumhuriyeti'ne getirmek için kendi uçağını gönderen Acun Ilıcalı'ya çok teşekkür ediyoruz. Uçakta bulunan 154 vatandaşımız ile birlikte 1 Azerbaycan, 42 Macaristan, 28 Romanya ve 1 Tunus vatandaşını ülkemize getiriyoruz." dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, #ÜlkemleGururDuyuyorum etiketiyle uçağın Dominik’ten havalandığı anların görüntüsünü paylaştı.

http://ankaramasasi.com/haber/13963/ucagini-seferber-etti-cavusoglundan-acun-ilicaliya-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.