Fatma Şahin'den Muharrem Sarıkaya'nın tokadına ilişkin açıklama

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Muharrem Sarıkaya'nın İHA muhabirine tokat attığı olaya ilişkin yaptığı açıklamalarda çok üzüldüğünü ifade etti. Şahin, yaşananları fark edemediğini belirterek "Ben bu olayı görseydim 'Ne oluyor ne yapıyorsunuz?' derdim" şeklinde konuştu.
Ankara Masası
|
05 Nisan 2022, Salı - 09:24
Fatma Şahin'den Muharrem Sarıkaya'nın tokadına ilişkin açıklama

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,  HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın  İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahin o günü anlattırken "Ben yayına geç kalmıştım. Gelir gelmez oturdum. Sizin monitörünüz bu dendi ve oturduk. 40 dakikam vardı ve tek amacım bu programı nasıl verimli geçirebilirimdi. Bana dediler ekrana bakacaksınız ama arkadan bir sesler geliyordu. Muharrem Sarıkaya ‘sistem çöktü’ diyor. Ana monitörden bana dediler ki ‘Başkanım sistem çöktü buradan yöneteceğiz yayını''" telaşının yaşandığını aktardı.

"Ekranda çıktığı zaman gördüm detayları"

"Eleştirilere saygı duyuyorum" diyen Şahin "O zaman ne yapabilirdim? Fark etmiş olsaydım. Ayağa kalkıp sen ne yapıyorsun diyebilirdim. Ben bu sonradan gördüklerimi görmüş olsaydım en azından derdim ki ‘Ne oluyor ne yapıyorsunuz?’ derdim. Benim modum da; canlı yayındayız, sistem çöktü, biz ev sahibiyiz, sistemi çalıştıramadık, kendi arkadaşlarıma kızıyorum. En azından şuradan bu işi kurtaralım. Bunu da çok söyledim bir empati yapın dedim. Ben de ekranda çıktığı zaman gördüm bu kadar detaylı." şeklinde konuştu.

"O kadar üzüldüm ki"

Yaşananlarla ilgili çok üzgün belirten Şahin sözlerini şöyle tamamladı;

Şöyle bakıyorum. Ya çocuk kendi söylüyor başkan fark etmedi. Bir kriz var onu görüyorum bunu görüyorum. Muharrem Bey kıyamet koparıyor. Bu sabotaj diyor sistem çöktü diyor sistemi yönetemiyorum diyor. Rejideki kız diyor ki başkanım sen devam et. "

"Bu olay sonrası o kadar üzüldüm ki. Eşim bile olayı sonradan anlamış. Bir saniyelik bir olaydan farklı şeyler çıkartılmak istendi.”

http://ankaramasasi.com/haber/1409292/fatma-sahinden-muharrem-sarikayanin-tokadina-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.