Faik Tunay: “Boş tencere gibi kampanyalarla farkındalık oluşturacağız”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Faik Tunay, sosyal medyada yaptıkları ‘boş tencere’ eyleminin çok ses getirdiğini belirterek, bunlara devam edecekleri ve halkın dertlerini dile getireceklerini söyledi.
Ankara Masası
|
05 Nisan 2022, Salı - 23:58
Faik Tunay: “Boş tencere gibi kampanyalarla farkındalık oluşturacağız”

Faik Tunay, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Demokrat Parti’nin asırlık bir çınar olduğuna işaret eden ve “Ayağa kalktığımız zaman neler yaptığımızı çok iyi biliyoruz” diyen Tunay şunları söyledi:

“Ayağa kalktığımız zaman neler yaptığımızı çok iyi biliyoruz”

“Biz asırlık bir çınarız. Evet 'Z' kuşağı DP'yi tanımıyor. Biz Atatürk'le beraber bakanlık yaparken bakanlığı bırakıp bir bankaya 8 sene genel müdürlük yapmış rahmetli Celal Bayar'ın torunlarıyız ve onların Demokrat Partisi'yiz. Şimdi iktidardan kim bırakıp bankada genel müdürlük yapar. 8 sene değil, 8 saat yapmazlar. O Celal Bayar bakanlığı bırakıp bankanın kuruluşunda 8 sene genel müdürlük yapmış. Sonra o Celal Bayar çok partili hayata geçişte DP'yi kuran ana gövde olmuş. Bizim mazimiz, hikayemiz var. Biz bir dönem uykuda da olsak, istenilen seviyede de olmasak bizim bir mazimiz var. Ayağa kalktığımız zaman neler yaptığımızı çok iyi biliyoruz.

“Ankara İl Başkanımızın yaptığı gibi kampanyalar devam edecek”

“Bugün DP tecrübeli kadrolarıyla, yeni kadrolarıyla bir harman yapıp yeniden Bismillah diyerek bir enerjiyle yola çıktık. Bu tarz kampanyalar, sayın Ankara il başkanımızın yaptığı gibi devam edecek. Çok şey anlatmaya gerek yok. Bazen bir söz, bir cümle her şeyi anlatmaya yeter. Nerden geldi boş tencere? Rahmetli Demirel ' Boş bir tencerenin yıkamayacağı iktidar yoktur' demişti."

"Boş tencere söylemini bugüne uyarladık"

" Ne zaman söylemiş bunu? 70'ler, 80'ler de söylemiş. Bugün 2020 yılındayız. Laf hiç eskimiyor. O kadar orjinal bir laf ki. 30 sene sonrada bunu kullanabilirsiniz. Bizde rahmetli genel başkanımızın söylemini alıp bu güne uyarlayarak, bugünün eylem planıyla birlikte hayata geçirip bunları yapmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuz çok fazla. Yükümüzün de çok fazla olduğunu biliyoruz. Bizim çekinecek, korkulacak bir şey yok. Biz bile isteyerek çıktık bu yola."

http://ankaramasasi.com/haber/1411019/faik-tunay-bos-tencere-gibi-kampanyalarla-farkindalik-olusturacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.