Bir parti daha 'Adayımız Mansur Yavaş' dedi

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olması durumunda destekleyeceklerini söyledi.
Ankara Masası
|
14 Nisan 2022, Perşembe - 09:15
Bir parti daha 'Adayımız Mansur Yavaş' dedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 'Adayımız Mansur Yavaş' açıklamaları siyaseti hareketlendirirken,  TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal'dan da benzer bir açıklama geldi.

Özal, katıldığı canlı yayında Yavaş'ın aday olması halinde destekleyeceklerini belirterek "Mansur bey siyasete çok bulaşmayan, kendi işini yapan düzgün bir insan. Ben kendisinin bu karışık siyasi ortamda kendisine yakıştırılan adaylığa konuşmaması cevap vermemesi Ankara Belediyesi ile ilgili çalışıyorum demesi doğru bir mekanizmadır. Eğer aday olursa Mansur Yavaş'ı destekleriz" sözlerini kaydetti.

"Açıkçası rahatsız oldum"

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, adaylık tartışmalarına ilişkin  "B en Millet İttifakı'nın belediye başkanıyım. Cumhurbaşkanı adayına altılı masa karar verecek. Bunu herkes biliyor. Hal böyleyken, böyle bir açıklamanın yeri yok, gereği de yok. Benimle görüşülmemiş. Bana sorulmamış. Benim fikrim alınmamış. Ben ‘Adayım’ dememişim. ‘Aday değilim’ diyorum üstelik. Buna rağmen Özdağ'ın kendi amacı doğrultusunda yaptığı bir hareket bu. Açıkçası rahatsız oldum" açıklamasında bulundu.

http://ankaramasasi.com/haber/1425452/bir-parti-daha-adayimiz-mansur-yavas-dedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
tebrikler
14 Nisan 2022, 11:37
hepinizin aklı tutuldu valla