Fenerbahçe 4 yıldızı ile yollarını ayırıyor

Fenerbahçe'de “teknik direktör kim olacak?” sorusu halen belirsizliğini koruyor . Takımın son haftalardaki çıkışı taraftarların yüzünü güldürürken sarı-lacivertlilerde gözler gelecek sezon takımdan ayrılacak ve kalacak oyunculara çevrildi.
Ankara Masası
|
15 Nisan 2022, Cuma - 11:14
Fenerbahçe 4  yıldızı ile yollarını ayırıyor


Fenerbahçe,  gelecek sezon  güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Yeni teknik direktörün kim olacağı kadar transferler de merak ediliyor.

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosuna yönelik atılacak somut adımlar için yeni teknik direktörü bekliyor.

Yönetim, Joachim Löw ile görüşmelerini sürdürüyor. Taraflar, Alman teknik adamın şahsi kazancından ziyade proje odaklı şartlar üzerinde orta yolu bulmaya çalışıyor.

Ancak Sarı-lacivertlilerin son dönemde yakaladığı form grafiği nedeniyle İsmail Kartal'ın da yeni sezon için hoca adaylarında biri olduğu konuşuluyor.

Sarı-Lacivertlilerde bir diğer hedef de forma şansı bulamayan ve yüksek maliyetli isimler ile yolları ayırıp bütçeyi rahatlatmak.

2 yıldızla yolları ayırma kararı

Bu bağlamda sözleşmesi bitecek 36 yaşındaki Jose Sosa'nın yanı sıra 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki Luiz Gustavo ile de devam edilmeyecek.

Valencıa ayrılmaya daha yakın

Son haftalar da süre alamayan Ekvadorlu forvet Enner Valencia'nın da ayrılık ihtimali var.

Ekvador basınında çıkan haberlerde Enner Valencia, sezonun sona ermesiyle birlikte kariyerini MLS'te sürdürmeye hazırlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki oyuncu bu sezon forma şansı bulduğu 27 maçta 10 gol atarken, 6 da asist yaptı.

Berke Özer de ayrılıyor

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen ve sözleşmesi sona erecek Berke Özer de sarı lacivertli formaya veda edecek.

Kiralık olarak gönderilen Mbwana Samatta, Mauricio Lemos ve Max Meyer ile ilgili karar yeni hocaya bırakılacak.

Sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Serdar Aziz ile ise yeni sözleşme imzalanacak.

Crespo Avrupa takımlarının radarında

Gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Miguel Crespo, Avrupa'nın dev takımlarının da gözüne girmiş konumda.

Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasını izleyen Atletico Madrid yetkilileri Portekizli oyuncu için olumlu rapor verdi.

Fenerbahçe, 6 genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural, yeni sözleşme imzalamıştı.

Borussıa Dortmund Arda Güler'i istiyor

 Borussia Dortmund, Arda Güler için devreye girdi ve Alman ekibi, genç oyuncu ile ilgili Fenerbahçe yönetimi ile dirsek temasında.

Fenerbahçe'nin ise serbest kalma bedelini 30 milyon euro olarak belirlediği Arda Güler'i kısa vadede satmayı düşünmediği ve genç futbolcudan saha içinde daha fazla faydalandıktan sonra transfere izin verebileceği konuşuluyor.

Arda Güler'in ailesi ise genç futbolcunun Borussia Dortmund'a transferine eğitimini ve gelişimini daha iyi sürdürebilmesi adına sıcak bakıyor. 17 yaşındaki oyuncunun en ciddi talibi Borussia Dortmund.

Kaynak:Takvim

http://ankaramasasi.com/haber/1427321/fenerbahce-4-yildizi-ile-yollarini-ayiriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.