Elmadağ'da deneme sınavında dereceye giren öğrencilere ödül verildi

Elmadağ Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye hazırlanan öğrenciler için düzenlenen ödüllü deneme sınavı sonuçları belli oldu. Deneme sınavında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Ankara Masası
|
17 Nisan 2022, Pazar - 09:53
Elmadağ'da deneme sınavında dereceye giren öğrencilere ödül verildi

Elmadağ'da prova niteliğinde olan sınavda ter döken üniversite adayları, bu sayede kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı buldu. Deneme sınavında öğrenciler hem heyecanlarını biraz da olsun yenmiş oldu hem de sınavlara kısa süre kala eksiklerini görme, kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı buldu.

Gençlerin geleceğe hazırlanmasında her zaman onlara destek olan eğitim gönüllüsü Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: "Öğrencilerimizin eksikliklerini görmeleri, sınav stresini azaltarak başarılı olmaları için böyle bir sınav yaptık. Onlar için bir anlamda prova oldu. Her geçen gün öğrencilerimizin başarı ortalamasının yükseleceğine inanıyorum. Dereceye giren gençlerimizi kutluyor, sınava girecek yarınlarımızın umutları olan tüm gençlerimize başarılar diliyorum." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1429976/elmadagda-deneme-sinavinda-dereceye-giren-ogrencilere-odul-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.