Kahramankazan'da hazırlıklar başladı

Kahramankazan Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki park ve bahçelerde yoğun bir bakım-onarım çalışması başlattı.
Ecem Çetin
|
18 Nisan 2022, Pazartesi - 13:38
Kahramankazan'da hazırlıklar başladı

İlkbahar mevsiminin gelmesiyle beraber, hava sıcaklıkları hissedilir şekilde yükseldi. Kahramankazan Belediyesi de bu kapsamda  baharın gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki tüm park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışması başlattı

Ekipler, park ve bahçelerde budama, çim biçimi, ilaçlama, çiçek ve ağaç dikimi, bank, kamelya ve piknik masalarının onarımı gibi birçok alanda çalışma yürütüyor.

Özellikle, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda yürütülen çalışmalar ile yenilenen park ve bahçeler rengarenk görüntüsüyle göz dolduruyor. Kahramankazanlılar da park ve bahçelerinin yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. 

Ekipler ayrıca, yol kenarlarında büyüyen yabani otların temizliği ile ağaçlık alanların temizliği ve ilaçlanması ile de yakından ilgileniyor.

"Vatandaşımızın sağlık ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz"

 Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, baharın gelmesiyle birlikte park ve bahçelerde kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Oğuz, "Vatandaşlarımızın baharın keyfini çıkaracağı park ve bahçelerimizi daha kullanışlı ve görsel açıdan daha donanımlı bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın buralarda sağlık ve huzur bulmasını istiyoruz. Vatandaşımızın sağlık ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık" diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1431201/kahramankazanda-hazirliklar-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.