MKE Ankaragücü’nden Beşiktaş Maçı Sonrası Hakeme Tepki

Ankara Masası
|
12 Mart 2020, Perşembe - 10:33
MKE Ankaragücü’nden Beşiktaş Maçı Sonrası Hakeme Tepki

Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde Başkan Fatih Mert, maçın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösterdi.

MKE Ankaragücü'nün deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından basın mensuplarına konuşan Başkan Fatih Mert:
"Hakem camiasından olan güvendiğimiz insanlara Sedat Ağçay'ın yerde kaldığı pozisyonu sordum, penaltı dediler. Bu pozisyonda hakem VAR’a gitmedi VAR neden uyarmadı?. Bu tip pozisyonlarda bize çok kolay düdük çalınıyor ancak bize verilmesi gereken penaltılar verilmiyor. Çok kolay kartlar çıkıyor. Bugün 5-6 oyuncumuz sarı kart gördü. Geçen hafta Sivasspor maçında 10 kişi kaldık. Kaybettiğimiz maçların çoğunu 10 kişi kaldığımız için kaybediyoruz. Bu kulüp burada yaşam mücadelesi veriyor. 110 yıllık bir kulüp burası, bizi bu kadar kolay harcamayın." dedi.

SEDAT AĞÇAY’IN İSYANI
Maçın 38. Dakikasında Beşiktaş’ın kalecisi Karius ile karşı karşıya pozisyonda yerde kalan Ankaragücü'nün futbolcusu Sedat Ağçay maç sonunda isyan etti. Tartışmalı pozisyonda hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı sarı kart gören Sedat Ağçay; "Böyle maç yönetilmez. Karius bile, "Sana neden sarı kart verdi" diye bana sordu. Gidin sorun." sözleriyle karara tepki gösterdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1447/mke-ankaragucunden-besiktas-maci-sonrasi-hakeme-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.