Feramiz Üstün’den Süleyman Soylu’ya “trol tarzı var” eleştirisi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramiz Üstün, muhalefeti FETÖ’cü ve PKK’lı olmakla suçlamanın sadece bu örgütleri sevindireceğini söyledi. Üstün, Süleyman Soylu'yu anlıyorum onun bir trol tarzı vardır. Ben Sayın Bahçeli'yi anlamıyorum” dedi.
Ankara Masası
|
26 Nisan 2022, Salı - 16:22
Feramiz Üstün’den Süleyman Soylu’ya “trol tarzı var” eleştirisi

Feramiz Üstün, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Cumhur İttifakı’nın muhalefeti terörle ilişkilendirmesi ve işbirliği yapmakla eleştirmesi üzerine değerlendirmede bulunan Üstün, bu yanlış ve çarpıtılmış yaklaşımın artık kendilerini rahatsız etmediğinin altını çizdi.

“Bu toplumda herkesi terörist olma potansiyeline ulaştırdılar. Herkesi FETÖ'cülükle ve PKK'cılıkla suçladıkları için artık en rahat olan o FETÖ'cü ve PKK'lılar.” diyen Üstün şunları söyledi:

“Muhalefeti teröristlikle suçlamak utanç verici”

“Düşünün, Kandil'de olan üst düzey bir PKK'lı Türkiye'deki televizyonları izliyor. Ülkenin Cumhur İttifakı'nın ortağı karşısındaki herkesi Kandil'dekilerden olmakla suçluyor. Adam ben ne büyük bir örgüt kurmuşum diye iftihar eder. Hakikaten utanılacak bir şey. Bu toplumun yüzde 60'ı PKK'lı olsa ne kazanacaksınız? Her birimiz birer vatan haini olsak size ne faydası olacak. Bu nasıl bir üsluptur”

“Soylu’nun trol bir tarzı var”

“Süleyman Soylu'yu anlıyorum onun bir trol tarzı vardır. Hangi gün ne konuşması gerekiyorsa onu konuşur. Süleyman Soylu inanmak zorunda değildir. Bir şey konuşurken buna inanıyorum konuşmak zorunda değilim demez Süleyman Soylu. İhtiyacı bugün neyse onu konuşur.”

“Bahçeli muhalefeti terör örgütüne yamayarak ne amaçlıyor?”

“Ben Sayın Bahçeli'yi anlamıyorum. Bu kadar Milliyetçi bir partinin başkanı olduğunu iddia eden birisi her birimizi örgüte yamayarak ne amaçlıyor, ne kast ediyor. Nasıl böyle bir şey yapar. Masadaki 6 parti liderinin her birisini vatan haini yapar.”

http://ankaramasasi.com/haber/1450569/feramiz-ustunden-suleyman-soyluya-trol-tarzi-var-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.