Polatlı'da Haymanalılar Derneği iftar programı düzenledi

Haymanalılar Derneği, Cemil Meriç Engelliler Merkezi üyelerini ve ailelerini iftar programında bir araya getirdi.
Ankara Masası
|
28 Nisan 2022, Perşembe - 09:40
Polatlı'da Haymanalılar Derneği iftar programı düzenledi

Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelliler Merkezi bahçesindeki iftar programına, çok sayıda engelli üye ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Polatlı'daki Haymanalılar Derneği Başkanı Alişir Atalay, hoşgörü ve samimiyet ikliminde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve tek amaçlarının imkanları doğrultusunda olabildiğince çok gönüle dokunmak olduğunu bildirdi.

"Hepimiz birer engelli adayıyız"

Herkesi bu gönüllülük hareketine destekte bulunmaya davet eden Alişir Atalay, "Yine güzel bir Ramazan iftarında bir araya gelmek nasip oldu. Daha önce engelli vatandaşlarımız ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı pandemiden dolayı 2 yıldır yapamamıştık. Bugün de mübarek Kadir Gecesi, Kadir Gecemizinde tüm Polatlı'mıza, insanlığa hayır bereket, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu arada hiç kimse unutmasın ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu yüzden her zaman engelli kardeşlerimiz ile birlikte olalım. Onların bizden farklı olmadığını gösterelim" dedi.

Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelliler Merkezi Müdürü Sevim Çiçek'de iftar programından dolayı Polatlı'daki Haymanalılar Derneği Başkanı Alişir Atalay ve yönetimine teşekkür etti. İftar programı, dualar edilmesiyle sona erdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1455605/polatlida-haymanalilar-dernegi-iftar-programi-duzenledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.