Fenerbahçe'den Pepa hamlesi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan cevap beklerken alternatif olarak Vitoria Guimaraes'in hocası Pepa'yı da gündemine aldı.
Ankara Masası
|
28 Nisan 2022, Perşembe - 13:57
Fenerbahçe'den Pepa hamlesi

Fenerbahçe 'de yeni sezon için teknik direktör arayışlarında rotayı tamamen Portekiz'e çevirdi.

Geçtiğimiz yaz Vitor Pereira'yı göreve getiren ve sonrasında İsmail Kartal ile yoluna devam eden Fenerbahçe, yeni sezona da Portekizli bir teknik adam ile başlamak istiyor. Bu noktada ilk tercih Jorge Jesus. Ancak, tecrübeli teknik adamın henüz son kararını vermemiş olması nedeniyle alternatif isim olarak Vitoria Guimaraes'in teknik direktörü Pepa gündeme geldi.

Jorge Jesus'tan cevap bekleniyor

Geçtiğimiz cumartesi günü Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir yemek yiyen Jorge Jesus, sonrasında tatil adına Brezilya'ya gitti ve  kararını tatil sonrası vermesi bekleniyor.

Jorge Jesus'tan henüz  yanıt alamayan Fenerbahçe  ise alternatifler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Portekiz basınında geniş yer bulan Goal'un haberine göre Fenerbahçe, Vitoria Guimaraes'in teknik direktörü Pepa'yı gündemine aldı. Sarı lacivertliler Jorge Jesus'un alternatifi olarak görülen Pepa'nın durumunun da yakından takip ediyor.

Pepa’nın kariyeri

41 yaşındaki eski golcünün Vitoria Guimaraes ile olan sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Antrenörlük kariyerine Benfica'nın U17 takımında başlayan Pepa, sonasında Sanjoanense, Feirense, Moreirense, Tondela ve Paços Ferreira'da çalışmıştı. Buralarda büyük övgü toplayan genç teknik adam, geçtiğimiz yaz Vitoria Guimaraes'in başına geçti. Bu sezon Vitoria Guimaraes'in başında 37 maça çıkan Pepa, 16 galibiyet aldı.

Kaynak: Fanatik

http://ankaramasasi.com/haber/1459012/fenerbahceden-pepa-hamlesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.