Yılmazer’den Mansur Yavaş’a : Oportünist Siyasetçi

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Yılmazer, sosyal medya üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yüklendi. Yılmazer Yavaş'ın koltuk ve makam için her yolu denediğini belirtti.
Ankara Masası
|
07 Mayıs 2022, Cumartesi - 22:23
Yılmazer’den Mansur Yavaş’a : Oportünist Siyasetçi

Sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik açıklamalarda bulunan AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Yılmazer, ''Mansur Yavaş'a bakınca koltuk ve makam için her yolu deneyen oportünist bir siyasetçi profili görmüyor musunuz?'' ifadelerini kullandı.

Ajansı tarafından Mansur Yavaş'ın gizlendiğini belirten Yılmazer şunları söyledi;

''Mansur Yavaş’a bakınca koltuk ve makam için her yolu deneyen oportünist bir siyasetçi profili siz de görmüyor musunuz? Bakınız: Miting otobüsünden 80’ lerin solcularını komünistlik ile suçladı. “Bunlar analarımızı bacılarımızı nataşa yapacaklardı, biz önledik.” dedi.

Aynı dönemlerde, “Deniz Gezmiş’i, Terörist Kör Eşber’ i, Hakim Katili Yılmaz Güney çetecidir.” dediğine şahit oluyoruz.

MHP’de istediği makama ulaşamayan Mansur Yavaş’ın, bir bildiri yayınlayıp “makam için davasını satacak adam değilim.” dedikten sonra MHP’den istifa edip, kendisine makam sunacak bir parti aradığını görüyoruz.

Makam için davamı satmam diyen Mansur Yavaş’ın CHP’den 2 defa aday olmak için kapı aşındırdığını görüyoruz.

Ülkücüyüm diyen Mansur Yavaş’a HDPlilerin destek verdiğini hatta “Mansur Yavaş bilecek ki kazanırsa bizim sayemizde kazanacak” cümlesine maruz kalmasına rağmen cevap verdiğini siz hatırlıyor musunuz?

Bugün ajansı tarafından adeta gizlenen, Meclis toplantılarına katılması istenmeyen, hatta konuşma denilen Mansur Yavaş… peki neden? Çünkü her konuşmasında batıyor. Fatih Altaylı’nın programını hatırlayalım.

Peki ajansı tarafından iyilik meleği gibi pazarlanan Mansur Yavaş gerçekte nasıl biri? İşte ajansın müdahalesinden önce Mansur Yavaş...''

http://ankaramasasi.com/haber/1488287/yilmazerden-mansur-yavasa--oportunist-siyasetci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.