Ahmet Davutoğlu'ndan Cemevi ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ziyaret ettiği Mersin Cemevi'nde " "Sayın Erdoğan ile aramızdaki ihtilaf konularından biri de Alevilerle ilgili atılması gereken adımlardı. Cemevlerinin statüsüyle ilgili adım atacağız. Kesinlikle elektrik borçları, vesaire, her türlü ayrımcılığa son vereceğiz. ‘Gelirse imzalamam’ dedi" diye belirtti.
Ecem Çetin
|
11 Mayıs 2022, Çarşamba - 16:28
Ahmet Davutoğlu'ndan Cemevi ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mersin'de bulunan Cemevi’ni ziyaret etti.

Davutoğlu, kürsüde bir konuşma yaptı.

"Sayın Erdoğan ile aramızdaki ihtilaf konularından biri de Alevilerle ilgili atılması gereken adımlardı" diyen Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Alevi vatandaşlarımızın taleplerini hükümet programına, 1 Kasım seçim beyannamesine koyduk. İlk üç aylık reform paketinde, Sayın Erdoğan ile aramızdaki ihtilaf konularından biri de Alevilerle ilgili atılması gereken adımlardı. Vatandaşlara söz verdim, şunları şunları yapacağız. Cemevlerinin statüsüyle ilgili adım atacağız. Kesinlikle elektrik borçları, vesaire, her türlü ayrımcılığa son vereceğiz. ‘Gelirse imzalamam’ dedi. Ve o zaman Diyanet İşleri Başkanı da destek verdi savundu. Alevi vatandaşlarımızın isteklerinin çözüme kavuşturulması devletin bir borcudur."

http://ankaramasasi.com/haber/1493861/ahmet-davutoglundan-cemevi-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.