ABB’den üniversite adaylarına deneme sınavı desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘öğrenci dostu’ uygulamaları kapsamında Batıkent Final Okulları ile iş birliği yaparak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için gerçekleştirdiği deneme sınavının ardından şimdi de Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan adaylara ücretsiz deneme sınav desteği sağladı. Üniversite sınavlarına hazırlanan adayların sınav stresini azaltmak ve sınavlara hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla Aile Yaşam Merkezlerinde ve Çocuk Kulüplerinde hafta sonu YKS deneme sınavı yapıldı.
Ankara Masası
|
22 Mayıs 2022, Pazar - 14:12
ABB’den üniversite adaylarına deneme sınavı desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘öğrenci dostu’ uygulamalarla öğrencilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Başkent’te eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sınav stresini azaltmak için de ücretsiz deneme sınavı desteği sağladı. Batıkent Final Okulları ile iş birliği yapan Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için düzenlediği deneme sınavından sonra şimdi de Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan adaylara yönelik ödüllü deneme sınavı yaptı.

Ödüllü deneme sınavına yoğun ilgi

Kent genelindeki Aile Yaşam Merkezleri ve Çocuk Kulüplerinde hafta sonu gerçekleştirilen YKS deneme sınavına Başkentli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Üniversite sınavına girecek adayların hem kendilerini denemesi hem de sınav stresini azaltması amacıyla bu desteği sağladıklarını belirten ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Serkan Yorgancılar, şöyle konuştu:

“Aile Yaşam Merkezlerimizde geçen hafta Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için deneme sınavı yaptık bu hafta da üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için YKS deneme sınavı yapıyoruz. 20 merkezimizde binlerce öğrencimiz deneme sınavına girdi. Bu vesileyle tüm öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.’’

http://ankaramasasi.com/haber/1520521/abbden-universite-adaylarina-deneme-sinavi-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.