Karayollarında son durum... Türkiye geneli yol durumu...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
AA
|
29 Nisan 2024, Pazartesi - 08:41
Karayollarında son durum... Türkiye geneli yol durumu...

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Aydın-Çeşme ve Çanakkale-Karşıyaka yollarının bağlantı kollarında aydınlatma direkleri montaj çalışması yapılıyor. Bu nedenle yollar 23.00-05.00 saatlerinde araç trafiğine kapatılarak, sürücüler otogar istikametine yönlendiriliyor. Söz konusu bölgede gişeler önünde U dönüşü yapan sürücüler, Aydın-Çeşme ayrımı ve Çanakkale-Karşıyaka istikametlerinde yola devam edebiliyor.

Kuzey-Marmara Otoyolu'nun 1-3. kilometrelerinde Gebze OSB-Liman kavşakları İstanbul-Ankara istikametinde bakım ve onarım çalışması sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun 8-9. kilometrelerindeki Karataş viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikametinde genleşme derzi değişimi dolayısıyla ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 31. kilometresinde (Kütahya Porselen AŞ. fabrikası mevkisi) yapılacak menfez, Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerinde ise yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım söz konusu bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Ermenek-Mut yolunun 10-30. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55. ve Narince-Nissibi Köprüsü yolunun 63-65. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Of-Çaykara yolunun 15-18. kilometrelerinde yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolu şeklinde tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Manavgat-Alanya yolunun 6-12. kilometrelerinde onarım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/15328/karayollarinda-son-durum-turkiye-geneli-yol-durumu
Etiketler: yol durumu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.