Pursaklar'da yaz hazırlığı

Pursaklar Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle beraber daha çok tercih edilen park ve bahçelerde bakım-onarım çalışması gerçekleştirdi.
Ecem Çetin
|
31 Mayıs 2022, Salı - 14:47
Pursaklar'da yaz hazırlığı

Yaz mevsimin gelmesiyle beraber hava sıcaklıkları hissedilir şekilde yükseldi. 

Sıcaklıkların artış göstermesiyle, insanlar açık hava ortamlarını daha çok tercih etmeye başladı. 

Bu kapsamda kent genelinde yaz hazırlıkları başladı. Pursaklar Belediyesi, park ve bahçelerde deforme olan bank-çardaklarda geniş çaplı bakım-onarım çalışması gerçekleştirdi. 

Yaz aylarında sıklıkla kullandığı bankları ve çardakları kış aylarında da ihmal etmediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Her yaş gurubunun güzel vakit geçirebileceği şekilde düzenlemiş olduğumuz parklarımızdan vatandaşlarımızın daha verimli yaralanabilmeleri için kamelyalar, banklar ve oyun gruplarımızı tamir ediyor veya yenileriyle değiştiriyoruz. Oyun parklarını yenilemekte ki amacımız, çocuklarımızın oyun alanlarında, sağlıklı ve güvenli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamaktır. Yeşil alanlarda ve parklarda bulunan dinlenme alanlarını her an kullanıma hazır hale getiriyoruz. Çocuklarımız ve hemşerilerimizin park ve bahçelerde, daha güzel vakit geçirebilmeleri için aralıksız çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1544016/pursaklarda-yaz-hazirligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.