Köpek sahibi aileye böyle kurşun yağdırdı: 3 ölü!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde köpek meselesinden yaşanılan tartışmada aynı aileden 3 kişi öldü. Şahsın köpek sahibi aileye kurşun yağdırdığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2022, Cuma - 18:10
Köpek sahibi aileye böyle kurşun yağdırdı: 3 ölü!

Aynı aileden 3 kişinin ölümü ile sonuçlanan olay bugün öğle saatlerinde İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi'nde yaşandı.

Alınan bilgilere göre 62 yaşındaki Ali İhsan K. isimli vatandaş, torununu parka oynamaya götürürken hem akrabası hem de komşusu olan Köşek ailesinin köpeği havladı. Torununun havlama sesinden korkması nedeniyle Ali İhsan K., köpeğin sahibi Yahya Köşek'e tepki gösterdi. İki akraba arasında yaşanan tartışma, iki aile arasında birkaç gün boyunca gerilime ve husumete neden oldu.

Öğle saatlerinde bir kez daha karşılaşan Ali İhsan K. ve Yahya Köşek, köpek meselesinden başlayan tartışmayı sürdürdüler. Eve giderek silahını alan Ali İhsan K, kendisinden 1 yaş küçük olan akrabası Yahya Köşek'e, 57 yaşındaki karısı Döngül Köşek'e ve 37 yaşındaki kızları Funda Güçlü'ye peş peşe kurşun sıktı.

Görüntülerde Ali İhsan K'nin ilk olarak Yahya Köşek'i vurduğu, kızı Funda Güçlü'nün ise yerde yatan babasına müdahale etmeye çalıştığı görüldü. Ali İhsan K. daha sonra, kendisine müdahale etmek isteyen Döngül Köşek'e kurşun sıktı. Döngül Köşek'in yere yığıldığını gören kızları Funda Güçlü bir eliyle babasını, diğer eliyle annesini tutarken Ali İhsan K. bu kez de sırtı kendisine dönük yere diz çökmüş hâlde duran genç kadını hedef alarak ateş etmek istedi ancak silahın tutukluk yapmasıyla katil zanlısı olay yerinden uzaklaştı.

Ağır yaralanan baba Yahya Köşek, anne Döngül Köşek ve 37 yaşındaki kızları Funda Güçlü, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Ege Üniversitesi Hastanesi ve Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü fakat yaralı 3 aile ferdi doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Olay yerine gelerek çalışma başlatan polis ekipleri, Ali İhsan K'yı suç aleti tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

"Köpek yüzünden tartıştılar"

Ali İhsan K.'nin köpek sahibi Köşek ailesine kurşun yağdırdığı anlara ilişkin görüntüler ise, aynı zamanda olayın görgü tanıklarından olan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Ali İhsan K.'nin yeğeni Ömer K., Köşek ailesinin köpeği havlayınca amcasının torununun korktuğunu, Ali İhsan K. ile Yahya Köşek arasında küfürleşme yaşandığını, bu olaydan sonra Yahya Köşek'in 3-4 gün boyunca Ali İhsan K.'nin yolunu bekleyip tehdit ettiğini, amcası Ali İhsan K. ile tekrar karşılaştıklarında ise kavga ettiklerini, amcasının ise silahını alıp Yahya Köşek'e, hanımına ve kızına ateş ettiğini anlattı. Olayın tamamen köpek yüzünden yaşandığını söyleyen yeğen Ömer K, ölenlerin de kendi akrabaları ve köylüleri olduğunu belirterek, "Çok üzücü bir olay yaşandı." ifadelerini kullandı.

"Funda'nın nabzı çok yavaş atıyordu"

Yaşananlara şahit olan Nihal Sarızeybek ise, annesini ziyarete geldiğini, kavga sesleri duyduğunu ve evden dışarı çıktığında da silah sesleriyle irkildiğini belirterek, olay yerine gittiğinde çocukluk arkadaşı Funda'nın anne ve babasının yerde yattığını gördüğünü, Funda Güçlü'nün nabzını kontrol ettiğinde ise çok yavaş olduğunu fark ettiğini anlattı.

Köpeğin sokak köpeği olmadığını, Köşek ailesinin besleyip baktığı köpek olduğunu söyleyen Nihal Sarızeybek, "Bir köpek yüzünden kavga etmişler." dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.


http://ankaramasasi.com/haber/1567602/kopek-sahibi-aileye-boyle-kursun-yagdirdi-3-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.